Arkadaslar merhaba Bende gecen ay 2001 Comfortline alarak bu guzel aileye katıldım. Aslında Golf alma gibi bir dusuncem olmamasına ragmen boyle nasip oldu. Umarim memnun kalir kazasız belasız arabamızın keyfini cıkartırız. yakın zamanda arabamın resimlerini d yukleyip siz Golfseverlerin begenisine sunacagım. Bu arada kendimden kısaca bahsedeyim 30 yasında Ankarada ikamet eden sıradan bir memurum. İlerki donemlerde daha yakından tanısmak sohbet etmek uzere simdilik musadelerinizle. iyi gunler
oktay bey sizinde arabanız hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın...
bu arada arabamın resimlerini sizinle paylaşmak istedim, yardım bölümüne baktım fakat resim yüklemeyle ilgili bölümü bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Savas arkadasım arabayı yenimahalledeki bir arkadasdan mı aldın 126 bin km de ben sahibinden.com dan bakmıstım hatta aramıstım yarın bir arkadas servise goturecek demişti eger o araba ise talibim :D
Savas arkadasım arabayı yenimahalledeki bir arkadasdan mı aldın 126 bin km de ben sahibinden.com dan bakmıstım hatta aramıstım yarın bir arkadas servise goturecek demişti eger o araba ise talibim :D
evet aynen öyle, arabayı servise götürdüm ve aldım bile