ÇANKAYA
ahmet
Otomobili: 2000 golf
|
mrb arkaşdaşlar bende yeni bir golf aldım 2000 model,81000 de.alıralmaz siteye üye oldum.golf güzel araba ama kalkışlarda biraz ağır kalıyor gibi yada bana öyle geliyor daha önce megane kullanıyordum kalkışlar daha seri idi.golfde normal olan bir durum mu yoksa baskı balatadan olabilirmi.konu hakkıda bana yardımcı olabilirmisiz.ilginiz için şimdiden tşk ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
öncelikle hoş geldin. iyi günlerde kullan. aracını ve kendini otomobilim bölümünde resimlerle tanıtabilirsin. emin değilim ama, elektronik gaz pedalı var sanırım aracında. tepkileri biraz geç olabilir.
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
kullanmadan görmeden bir şey demek doğru olmaz. ama aldığın aracın sınıfı , ağırlığı gücü belli. neye göre ağır neye göre hızlı..
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
onsekiz at, onaltı valvit
|
çok doğru dedin abi, ama cordobada aynı şeyi bende yaşıyorum. tabi kıyasladığım bir önceki dizel aracım olan accent crdi. 
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
mussel
Mustafa
Otomobili: vw bora 1.6 Prm.Auto.
|
Ahmet hoşgeldin ve hayırlı olsun.Arkadaşında dediği gibi görmeden bişey söylemek doğru olmaz.Çünkü bahsettiğin problemin birçok sebebi olabilir. 
|
|
|
|
|
|
03.06.2005
|
|
|
PoYRaZ
Otomobili: Volkswagen Golf 1.6 Comfortline
|
Hoş geldin öncelikle hiç magene kullanmadim ama benim golf kalkişta gayet seri daha önce kullandigin magene özellikleri daha iyi olabilir onla kıyaslama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refikmk1
GOLFÇÜ
Otomobili: golf mk1 34 P 6319
|
hoş geldin aramıza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Hoşgeldin. Allah kaza vermesin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as5338
zafer
|
hayırlı olsun hoş geldin aramıza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
telekomcu44
Otomobili: GOLF IV
|
benim golf kalkışlarda uçuyor ama tabi elektronik gaz olduğundan tepkisi biraz geç olabilir sanırsam servisler onu bilgisayardan düzeltiyor
|
|
|
|
|
|
Büyük imza...
|
|
|
lcub06
|
Merhabalar Ahmet...Bende 3 ay önce 2001 comf.aldım.100.000 kmde.Arabaya birkaç değişiklik yaptım ve aldığım sonuç güzel.Lastikleri değiştirdim.Komple egsoz uygulaması yaptırdım.Hava filtresi yaptırdım.ve şu an araba 1.vitesde gaza bastığında çıldırıyor.2.vites biraz zayif ama 3.vites güç veriyor sana...Bide arabaya gaz taktırdım.normal de 180-190 yakıyor bu araçlar fakat benimki 250-240 civarında tüketiyor.Bu da ekstralardan kaynaklanıyor.Ama gidiş çok iyi.Focus-astra yetişemiyor ki golf 5 bile geçemiyor seni.Bide gaz'da kullanıyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline
|
Spor hava filtresi uygulamalari 1. viteste araci nefes aldirma konusunda cok etkili oluyor.Aldiginiz arac 2. el bir arac ve muhakkak bazi sorunlari vardir.Gaz yememe problemi olabilir.Bujilerinde sorun olabilir, kurum kaplamis olabilir vs...Hava filtresi eskimis olabilir.Genel bir bakima girdiniz mi bilmiyorum ama spor hava filtresi uygularsaniz hem cok guzel bir ses alirsiniz hem de aracini 1. viteste cok daha atik olur..
Araciniz hayirli olsun, aramiza hosgeldiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesimoglu
Otomobili: golf IV trendline
|
GOLF ağır bir araba kim nederse desin ve bana kalırsa 100 bg bu araba tam sınır değer sanki 110-115 olsa kasanın hakkını verecek gibi,ayrıca bu ağır kalkmalarda debriyaj balatasıda etkili olabiliyor örneğin titreme yaparak kalkış yapıyorsada yine aynı sorundur........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enerji
|
Golf, peugeot ve diğer arabalara göre kalkışta biraz zayıf kalıyor. Ama ikinci vitesten sonra da diğer araçlara göre daha iyi bir performans gösteriyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline
|
Maksat performanssa 1600cc c segmenti en guzeli civic ve alfa 147 gerisi hikaye.Digerlerine bakinca megane de oyle astra da oyle golf de oyle ama sonucta sadece olay performans degil.Illaki performans diyorsaniz golf e varincaya kadar daha ucuza onlarca araba var ama hersey performans degil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|