PoYRaZ
Otomobili: Volkswagen Golf 1.6 Comfortline
|
volksport sagol ya cok makbule gecti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
İstanbuldayım...
|
volksport sagol ya cok makbule gecti
Rica ederim, daha makul fiyattada bulabilirsin ama biliyosun bizim burda(Trabzon) biraz bu tür şeyler fazla pahalı netten siparişe 6-7 ytl kargo eklediğinide göz önunde bulundur... Fiyat al, olmazsa burdan sipariş edersin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PoYRaZ
Otomobili: Volkswagen Golf 1.6 Comfortline
|
Burası Cok pahalı internetten sipariş edecegim yarin işim yoktu yapmayi düşünüyorsum ama birdahaki hafta sonuna kaldı artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
Hocam yaparken kesinlikle adım adım fotoğrafla 
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
as5338
zafer
|
evet muhakak resimlerini yerleşrir buraya ki işlemi görüp doğruca uygulayalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
emre yenı gordum yakısmıs gule gule kullan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srcglb
SRCN
|
eline sağlık dostum güsell olmuş..ya zaten kaliper kırmızı olucak abii on numara duruyo jantın içinde;)bende jantları değiştirirken boyattım kırmızıya..spreyle boyadı 5 dakikada,boyada 20 ytl duyurulur..bostancı oto sanayiinde... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can mete
06-GU-777
|
eline sağlık dostum güsell olmuş..ya zaten kaliper kırmızı olucak abii on numara duruyo jantın içinde;)bende jantları değiştirirken boyattım kırmızıya..spreyle boyadı 5 dakikada,boyada 20 ytl duyurulur..bostancı oto sanayiinde...  sercan boyayada paramı werdin ya kardeşim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srcglb
SRCN
|
ya kısa zamanda uçan boyalar var abi onlardan değil bu..harbi kaliper boyasıymış yani o yüzden:))ya sen boşver benide senin arabanın resimlerine nerden bakıcaz daha göremedim ben;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can mete
06-GU-777
|
ayıptır ya sercan daha bakmadınmı.. golf'üme yeni imaj yaptım iç we dış.. yorumlarınız benim için önemli.. bu konuyu açmıştım golf 4 sayfasında...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srcglb
SRCN
|
ya kardeşim ben otomobilimde falan arıyorum senin arabayı:)yoksa ayıp ediyosun en kral yorumu yapıcam arabana;))knka dur bakıyorum şimdi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can mete
06-GU-777
|
sercan aslında ben fazla bilmiyom bu formu otomobilimede mi koyacağım foto??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srcglb
SRCN
|
bak sayfanın sonunda ''gitmek istediğiniz yer'' diye bi kutucuk var ordan otomobilim bölümüne gir yeni bi konu aç kendine ve www.imageshack.us sitesine gir Yayınlamak istediğin resmi '' browse'' la. ''Hos it 'e tıkla..Yeni açılan sayfada altta '' hotlink for forums (1) '' yazan yerin yanındaki kutucuğun içindekini kopyala ve vwtr net deki mesaj yazdığın yere yapıştır..bu kadar işte kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can mete
06-GU-777
|
tamam kardeşim bu işi akşam yapacam fotolar diğer laptopta.. 10 gün sonra tekrar inönüye gelcem otaraflarda olursan ogün görüşürüz mk 4 lerin fotolarını çekerdik yanyana..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srcglb
SRCN
|
sen gel kardeşim ben buralardayım kesin haber ver ama bana..çekeriz tabii bol bol foto iyi olur knka...  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|