ateknik
Ticari
|
Arkadaşlar golf Mk4 üm var, altı en ufak taşa bile vuruyor ,nasıl yükseltebilirim 14 jant var üzerinde 16 taksam yükselirmi 3-4 cm performansı etkilermi? kullanıcılardan tavsiye bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
Konuyu yanlış yere açmışsınız.Burası GolfV bölümü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OffLineR
Koray
|
Evet konu yanlış yerde olmuş biraz. Golf IV bölümünde açılsaymış keşke
Bu arada biz alçaltmaya uğraşıyoruz sen yükseltmeye. Orjinal ise araban (yaylar ve lastik boyutları) hiç bir problem yaşamıyor olman lazım. Benim araba bana 4x4 gibi geliyor. Daha hiç vuramadım altını İstanbul'da. Hatta o nedenle alçaltırsam az problem yaşayacağımı düşünüyorum.
Orjinal değilse orjinal yayları tak problemin ortadan kalkar, ya da başka bir problem var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline
|
Jant ebatini buyuterek yukseltebilirsin ama fazla etkili olmaz.Ayrica aracin leylek gibi durur. Aracin zaten standart yol sartlarina gore fabrikadan cikiyor.Tabi Avrupa yollarina gore uyumlu Turkiye de problem yasaman dogal herkesin yasadigi gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ateknik
Ticari
|
Evet bir yanlışlık olmuş yanlış yere yazmışım tavsiyeler için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freegane
Gani
Otomobili: Golf Mk3 GTI
|
14 jant Golf 4 için küçük değilmi? Bence 16 jant takıp altada kartel koruma taktırmanı tavsiye ederim. Hazır jant takarken 5 kollu ofsetli jantlarıda şiddetle öneririm 
|
|
|
|
|
|
Her arabaya binilir ama sadece gti sürülür...
|
|
|
erdem2179
erdem2179
Otomobili: golf gti mk3 2.0 16v
|
boşver yükseltmeyi benim arabanın hiç altı sürtmüyo ama arkadaşların dediği gibi leylek yani biraz dikkatli ol yada 16 jant yap derim ben arkadaşım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
Bence tek yapman gereken şey karter koruma.. Çok çok sert vurmassan bir problem yaşamassın böylece..
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
Evet.Karter korumadan başka mantıklı çözüm yolu yok.Bi fiyat araştırması yapmak lazım ama. İyi geceler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OffLineR
Koray
|
Hazır konu açılmışken Karter koruma hakkındaki yorum ve bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Hepsi aynı mıdır bunların? Ne kadara mal olur gibi sorular var aklımda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yellow_driver
GREY GOLF 4
Otomobili: vw golf 4
|
arkadaşlar orjinal 14 jantlı mk4 lerin lastiği özel. sadece mk4 kullanıyor ve michelin ile lassada var. 175/80/14 88H. nexen diye bir markada da var ama güvenip alabilirsen. sizde büyük ihtimal 185/65/14 vardır (ticaretle uğraşanlar ellerindeki malı vermeyi sever), yazdığım lastikleri kullanırsanız araç 2 cm e yakın yükselir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as5338
zafer
|
arkadaşlar neden yanlış yer arkadaş mk4 hakkında konuşuyor ve sizde mk5 için burası diyorsunuz ama yanlış bir ifade var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OffLineR
Koray
|
Taşınmış demek konu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as5338
zafer
|
bu arada bnimkide aynı renk ata ikiz kardeşin ist da ufak tefek farklar vardır ama olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
telekomcu44
Otomobili: GOLF IV
|
Dostum ben malatya da kullanıyorum benim makineyi üztelik köye gidiyorum köy yolu son derece dağlık bir stabze yol ama dikkatli kullanırsan vurmuyosun altını
|
|
|
|
|
|
Büyük imza...
|
|
|
|