uqur
uqur
Otomobili: golf 4
|
 Jantlar tamam + cam filmleri tamam. sizce şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)
|
yay ? egzos ? kapı çıtaları kapı kolları tampon çıtaları beyaz renk olabilir sinyalleri beyaz yapabilirsin ?
|
|
|
|
|
|
460 gün 60 hafta 11040 saat 662.400 dakika 39.744.000 saniye 460 gece 460 gündüz...
Askerlik...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
|
|
|
uqur
uqur
|
ilk olarak kapı çıtaları ve logo iptalinden başlayacam sinyalleri de şeffaf sonra fotoğrafları güncellerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can mete
06-GU-777
|
nizama katılıyorum aynen yazdıklarını uygula we ön logo iptali olabilir ben yaptım yakışıklı oldu.. spoyler we marşpiyel işinede girmelisin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KemalSume
Otomobili: Polo 1.6 HB
|
Bence Can Mete'nin de dediği gibi spoyler yaptır ama sonrasında fazla bişi yaptırma, aracın bu haliyle de oldukça güzel.
|
|
|
|
|
|
Bahar senin içinde, götürürsün gittiğin yere...
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
Eralp seni de alacaklar askere merak etme... :)
|
nizama katılıyorum aynen yazdıklarını uygula we ön logo iptali olabilir ben yaptım yakışıklı oldu.. spoyler we marşpiyel işinede girmelisin..

|
|
|
|
|
|
460 gün 60 hafta 11040 saat 662.400 dakika 39.744.000 saniye 460 gece 460 gündüz...
Askerlik...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
|
|
|
KemalSume
Otomobili: Polo 1.6 HB
|
İlaveten, Nizam'ın dediğine benzer olarak yan çıtayı iptal etme imkanın varsa öneririm. Artı plaka altlıklarını ya tamamen kaldır ya da parlak çerçeve kullan. Bu şekilde hem kaba duruyor hem ses yapar.
|
|
|
|
|
|
Bahar senin içinde, götürürsün gittiğin yere...
|
|
|
|
|
uqur
uqur
|
tek tek yapıcam hepsini  aracın devrini yeni aldığım için plaka değişmedi bende herhangi bi işlem yapmadım şimdilik pazartesi plakayı alır bi kaç işlem yaptırıp takarım.bide arkadaşlar ben bu yay konusundan hiç anlamıyorum bu arabaya nasıl yay olur marka model vs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OffLineR
Koray
|
Yay için forumda arat. Tolga'nın güzel bir konusu var. Sana hangi yayı alacağını söylemiyor direk ama iyi bilgi ediniyorsun.
Yay için başlı başına bir konu açmak lazım aslında. Tam senin sorduğun kıvamda cevap bulabilmek için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can mete
06-GU-777
|
kapı çıta iptaline ben gircektim arkadaşlar ama arkadaki delikler çok büyük olduğu için wazgeçtim, tekrar taktım çıtalarımı:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OffLineR
Koray
|
@uqur Farklı açılardan daha çok foto istiyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uqur
uqur
|
foto koymasını bana bi öğretin her açıdan çekeyim şöyle tam ekran çıkmıyo bugün bunu dahi zor koydum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
www.emulzer.com.tr
|
büyük bir yağ lambası taktır ilk olarak  şaka bir yana, fazla abartmadan yay, jant yeterde artar bile. iyi günlerde kullan
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
uqur
uqur
|
arabada 5 dk içinde eve yetişmesi gereken biri olduğu için olmuştu o olay itiraf ediyorum  bu arada bir iki fotoğraf eklemeye çalışayım filmleri dün çektirdim eski fotolardan koycam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|