ismailtunca81
SMAYIL
Otomobili: 1991 GOLF CL 1600 TD
91 GOLF II 1600 TD
|
91 1,6 td cl mk2 160 düz yol çok uzun sürmedi bu hıza ulaşmam standart seviyelerde geldim 3. vites 100 4. vites 120 5.vites 160 sonra korktum ALLAH esirgesin sürat iyi bişey değil kimse kendini kadrana kaptırmasın
|
|
|
|
|
|
aşıksan vur saza şöförsen uy kurallara!!!
|
|
|
|
|
yellow_driver
GREY GOLF 4
Otomobili: vw golf 4
|
arkadaşlar ben mersim pozantı otobanı bilen varsa çok rahat 190 a çıktım ancak benim araçta orjinal 175/80/14 h lastikler olduğundan ve daha önce 150 yi hiç geçmediğimden ürkerek ayağımı gazdan çektim. ince lastiklerle 200 ü geçeceğine inanıyorum. ama virajlarda tabi problem çıkartabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PoYRaZ
Otomobili: Volkswagen Golf 1.6 Comfortline
|
240' mı? Hb bi araç için bence cok zor. Bende 190 gördüm ama tahminim 205 filan yapar cünkü fazla zorlamadim 240 Hangi yol olursa olsun nekadar uzun olursa olsun zor görmeden inanmam!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
göremezsin öle bişiy yoq çünkü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yellow_driver
GREY GOLF 4
|
hb araçlar neden hız yapamasın bence orjinal bir spoyler seti işi bitirir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tholl-ga
34 VH 1315
Sleeper MK4
|
spoylerle iş bitse herkes sadece kanat takıp 300 yapardı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
|
bencede spoiler görüntüden ibaret olur, aracın motoru güçlü olacakki sonra bu tür şeylerle onu yolda tutmaya çalışacaksın
|
|
|
|
|
|
When you drive a Golf IV the world look so different.
|
|
|
yellow_driver
GREY GOLF 4
|
beni yanlış anladınız! tabiki güçsüz bir araç hız yapamaz, ancak 1.6 boranın çıktığı hıza 1.6 golf çıkar demek istedim. bu arada benim bahsettiğim (sedan araçlara göre zaaf olan yere sağlam basmayı) 100 ytl ye aldığımız görüntü spoylerleri değil, orjinal yarışlarda kullanılan, eğimi aracın yere basmasını ve aracın altına giren rüzgarı minimuma indiren gerçek spoylerler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
|
tabiki standart 1.6 boranın çıktığı hıza, standart 1.6 golfte çıkar, hatta yanılmıyorsam golfün dişli oranları boraya göre daha kısa olduğu için golf daha çabuk hızlanıyor. standart 1.6 golfle nasıl 240km yapıyorlar acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yellow_driver
GREY GOLF 4
|
bencede 1.6 araba ile modifiyesiz 240 yapsinlar hele golf ki 1140 kilo hafif sayılmaz benim arabayı yakarım  birde şu benim yazıyı nasıl alıntı yapıyorsunuz(bilgisayardan pek anlamam da  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
|
bak mesajının üstünde alıtı yap diye bir seçenek var kimden alıtı yapacaksanız onu tıklayıp mesajınızı yazımaya devam edin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cenkkaya
[̲̅и̲̅а̲̅м̲̅ř̲̅ə̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
Otomobili: VW golf 1.8 t
VW bir tutkudur
|
ABİ HIZ YAPACAKSAN BİRAZ MOTORA BİR KAÇ İLAVE YAPIN YAAA CHİP FİLTRE EGZOZ vs. GİBİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
|
chip, egzos tamamda , standart bi 1.6 golfle nasıl oluyo 240km 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yellow_driver
GREY GOLF 4
|
bak mesajının üstünde alıtı yap diye bir seçenek var kimden alıtı yapacaksanız onu tıklayıp mesajınızı yazımaya devam edin  teşekkürler  benimki bilgisayar bilmemekten çok kör gözlülük olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
|
rica ederim ne demek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|