erdem2179
erdem2179
Otomobili: golf gti mk3 2.0 16v
|
arkadaşlar golf gti mk3 ümün ön tampon sislerin yanındaki yansıtıcı camlar kırık bulamadım nereden bulabilirim bilgisi olan var mı teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
bilgisi olan yok galiba teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecamir
Can
Doğuştan VW'ci, kısa süreliğine Ford'cu...
|
Bilgisi olan var da sen biraz sabırsızsın sanırım dostum Oto Mekanik - Kadıköy 0216 338 08 94 Esin Ticaret - Aksaray 0212 632 18 18
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
teşekkürler mecamir ama ben izmirdeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecamir
Can
Doğuştan VW'ci, kısa süreliğine Ford'cu...
|
teşekkürler mecamir ama ben izmirdeyim
Ben de Antalya'dayım  Ama Oto Mekanik'ten bi kamyon mal çektim nerdeyse  Kargo diye bi olay var  kargo istemiyosan İzmir'de Nuri Küçük abimiz var  0232 441 11 16 Yalnız kendisi daha doğrusu firması biraz Nuri Alço'dur... Annayan anladı  Ama bayağı parça stoğu var, büyük ihtimalle aradığını burda bulursun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
arabamın bakımlarını zaten nuri küçük yapıyor.orada yok kargo aklıma gelmemişti teşekkürler can bi arıyimm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MONDY
Otomobili: Vw Volf TDI 1996
|
o lambalardan burada kayniyor bende  ama mlaum ben hollanddanin hehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saydam
Otomobili: MK 1 1100
|
ben oto mekanikten daha önce parça aldım dostum k.kartı numarımı verdim ertesi gün öğlen elimdeydi parça. her hangi bir sorun yaşamadım.  bizde ankarada bulamıyoruz istanbuldan getirtiyoruz işe bak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
o lambalardan burada kayniyor bende  ama mlaum ben hollanddanin hehehe sağol arkadaşım hollandaya mı gelelim yani hollanda dediğin neresi ki tekirdağdan sallan hollandaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: Golf II TD
|
Saydam arkadaşım bu Oto Mekanik adlı parçacının mekanikoto.com diye bi web adresi var mı?Yoksa farklı bir yerden mi bahsediyosun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Mondy arkadaş gerçekten konuya parmak basmış???  Erdem arkadaşım beraber gidelim de Edirne'den öte tarafa,petrolden kazanıp o lambalardan daha daha fazla alaım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saydam
Otomobili: MK 1 1100
|
Saydam arkadaşım bu Oto Mekanik adlı parçacının mekanikoto.com diye bi web adresi var mı?Yoksa farklı bir yerden mi bahsediyosun?
dostum inan bilmiyorum ama teli var istersen bi görüş derim (216) 338 08 94
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Teşekkürler saydam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MONDY
Otomobili: Vw Volf TDI 1996
|
valla burada o dediginiz lambalari yani sijnallambalrin yanindakileri setini 10 euroya aliyoruz hatta bazen bedava bile aliyorum ben. gecenlerde arkadasa 2 set bedava verdim bende fazla vare diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
Mondy arkadaş gerçekten konuya parmak basmış???  Erdem arkadaşım beraber gidelim de Edirne'den öte tarafa,petrolden kazanıp o lambalardan daha daha fazla alaım:) haklısın özgür gidelimde o lambalardan artık ne bulursak yedek parça dolduralım gelelim bak 10 euroymuş hem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|