Yurtdışından aldım ben abi, ablam gelirken getirdi. Burda da var mıdır bilmiyorum. Soketi normal ampül yerine tam uygundu, direk kadran için üretilmiş tabakaydı yani. Burdan bir şeyler bulunursa lehim falan gerektirir.
Yurtdışından aldım ben abi, ablam gelirken getirdi. Burda da var mıdır bilmiyorum. Soketi normal ampül yerine tam uygundu, direk kadran için üretilmiş tabakaydı yani. Burdan bir şeyler bulunursa lehim falan gerektirir.
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE ™ sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....
Malzemenin yapısı normal led etrafı ısık dagıtıcı plastik cerceve yapmışlar galiba, daha buyuk resmi varsa daha iyi anlayabilir, Osman tarif ettiğim gibi mi yapısı, eğer o şekildeyse dağıtıcı cerceve olarak , kare buyuk boy şeffaf hırka dugmelerinin ortasını delip deneyebilirsin, buna en yakın tepkiyi verir, Tabi hazır olarak ülkemizden temin etme şansımız yoksa uğraşılır, üstten ayydınlatmalı kadranı olan arkadaşlar için farklı bir alternatif olabilir...
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
Kadran içindeki ampülün ledlisi bulunabilir ama, 2 tane olduğu için bu kadar aydınlatmaz.
Osman ihtiyaç olursa her türlü alternatif bulunup aydınlatılır, Tuna abi bi baksın bakalım, Olmadı U.V florasan koyarız mor, hem beyazlarımız daha beyaz olur hemde sahte para testide yaparız ihtiyaç olduğunda...
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
Osman ihtiyaç olursa her türlü alternatif bulunup aydınlatılır, Tuna abi bi baksın bakalım, Olmadı U.V florasan koyarız mor, hem beyazlarımız daha beyaz olur hemde sahte para testide yaparız ihtiyaç olduğunda...
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE ™ sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....