Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
Otomobili: VW GOLF III 1.8 8V 90PS
İYİLER MUTLAKA KAZANIR..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
15'' yeter. Fazla kasmaya gerek yok. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
golf 3e 16 derim ama 4cmden fazla yay takacaksan 15 iyi çok güzel durur tam yerde...
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
Firestarter
|
Aslında jantın ofseti güzel. O yüzden sordum, hiç görmemiştim bu şekilde bir jant Tr' de. Belki de gözümden de kaçmış olabilir, bilemiyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
|
Anlayamadıgım şu ınce yanak lastık ve buyuk caplı jant vede dusuk bır arac (yaylı yanı) kulanıs acısından ne kadar konforlu ben boyle bır araca bındım ve ınanın sankı at arabasında gıdıyormus hıssıne kapıldım ve kullanan;yok ordan gıtmeyelım burda tumsek var bıde surter muhabbetı bır cok yere gıremıyor. bu kadar sıkıntı! + arac ınanın sase olarak yoruluyor. bunlar benım bakıs acım. sizin ıcın deger mı? bakış acısına baglı....!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
ya tabi fayton doğru bi benzetme olmamış ama yinede sen bilirsin yani herkesin kullanım şekli farklı tabi,kimi alçak sert sever,kimi 'leylek gibi' yumuşak 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
Firestarter
|
Tabir-i caizse leylek gibi olunca, yol tutuş sakata geliyor, ancak konfor artıyor. Çok sert olunca da yol tutuş iyileşiyor, fakat konfor gidiyor. İkisinin ortasını bulmak gerek. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
ibo o jant tr de yok yarışlara giren sarı s2000 için aramıştık zamanında.dandik bir markada göbeği dışa doğru çıkan ve çok az ofseti olan modeli var tr.de sadece.madem dışardan gelcek dahah düzgün bi jant olsun denildi başka model getirtildi.biraz ağırmış...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
|
ibo o jant tr de yok yarışlara giren sarı s2000 için aramıştık zamanında.dandik bir markada göbeği dışa doğru çıkan ve çok az ofseti olan modeli var tr.de sadece.
Evet,haklısın. Tahmin ettiğim gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sile-R
Şafak Elçi
Otomobili: 6K ibiza Cupra 2
ABF
|
Jant olarak ofsetli bişi tercih et bence...birde 40-50mm helezon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
|
GOLFIII e nasıl bır ses sıstemı olabılır?orjınallıgını bozmadan?500 1000 arası tavsıyelerınızı beklıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UUR2oo7
|
linkini koyduğum janta baktım resimdekiyle aynı şekilde ofseti var ibo. haberin olsun.. tr'de de warmış yani.. pembe yeşil ve siyah renkleri wardı. gloss tonajda..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
GOLFIII e nasıl bır ses sıstemı olabılır?orjınallıgını bozmadan?500 1000 arası tavsıyelerınızı beklıyorum...
Önce güzel bir ana ünite alırsın, guzel bir subwoofer orta sınıf bir anfi arka pandizota bi çift kolon ve ön kapılarada birer güzel çift kolon atarsan yeterli olur... Aşırı pahalı olmasın dersen orta seslerde makul fiyatlı markaları kullanabilirsin kolon olarak...Yeterli olur fazlasıyla Orjinalliği bozmamak için kapı içi kolonları orjinal bırakabilirsin.Teypten beslemesine devam edersin.
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
Firestarter
|
linkini koyduğum janta baktım resimdekiyle aynı şekilde ofseti var ibo. haberin olsun.. tr'de de warmış yani.. pembe yeşil ve siyah renkleri wardı. gloss tonajda..
Eyvallah, saolasın. Bildiğim iyi oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|