Golf3 TDI Problemi
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ağustos 30, 2008, 12:34:01 ÖÖ
70033 Mesaj 4081 Konu Gönderen: 3395 Üye
Son üye: ls 1300
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Golf  |  Golf III  |  Golf3 TDI Problemi
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Golf3 TDI Problemi (Okunma Sayısı 903 defa)
sergeyyuliyanov

Otomobili: VW GOLF 3 TDI 1995

Üyelik Bilgileri
Golf3 TDI Problemi
: Şubat 11, 2008, 06:58:16 ÖS

Slm arkadaslar, bir hafta once 2 el 95md golf3 tdi aldim. Arabamin manevra ve hiz kazanma kabiliyetine bayildim dogrusu. Problem iki gun sonra basladi, Dezel arabalari calistirmadan once bujileri isitirken bir lamba yanar, sondukten sonra calistiririz. Neyse, o lamba devamli yanip sonmeye basladi, 140 i gectikten sonra da tekliyor. Sorunumun ne oldugu hakkinda fikri olan arkadaslar varsa bana yazsinlar, sevinirim. Saygilarimla....

ramcho®

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Golf3 TDI Problemi
Yanıtla #1 : Şubat 11, 2008, 07:08:52 ÖS

ısıtma bujilerinde sorun vardır bir de işik yanıp söndükten 5 sn sonra tık die bi ses duyunca marşa basarsan daha iyi olur.140 ve üzeri süratlerde aracını fazla kullanmaktan kaçin sonuçta 13 yaşinda bi araç olduğu için zorlanması doğaldır tekleme olayına gelince pompa ve enjektör temizliği yaptırman gerekir aracın duman atıyor mu yüksek devirlerde?

sergeyyuliyanov

Otomobili: VW GOLF 3 TDI 1995

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #2 : Şubat 11, 2008, 08:30:36 ÖS

Cevabina tesekkurler arkadasim, siyah duman yok ama motorumdan yuksek sesle calisiyor.

Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps

Otomobili: VW GOLF III 1.8 8V 90PS

İYİLER MUTLAKA KAZANIR..!

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #3 : Şubat 11, 2008, 09:31:58 ÖS

Hayırlı olsun kazasız ve belasız kullanmanı dılerım.inş.sorunlarınıda en kısa surede cozersın resımlerını beklıyoruz..

emirhan
emirhan

Otomobili: vento

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #4 : Şubat 15, 2008, 03:24:44 ÖS

hayrlı olsn aynı araba bizdede wardı 95 model tdı bizim ki beyazdı ama turbo daıtmıştı sonradan yaptırdık sattık

yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun
doomrule
doomrule

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #5 : Şubat 21, 2008, 03:51:01 ÖS

slm arkadaslar...
hayırlı olsun arkadasım araban.......

bendede 96 model tdi rabbit var
arkadasımızın sorunu gıbı bısı deıl ama bendede bı sorun vardı
turbomda bı sorun vardı ve yolda bırakmıstı zaten  sevgi
ama ben yınede arabamdan memnunum 
surat ıcın 140 dan sorası bıraz sorun yaratabılır demıs arkadasım ama ben arabamla 200 ve uzerı hıza rahacta ulasabılıorum..
sorun belkı turbonun westgate bolumunden olabılır
aracı makıneye baglatıp turbo basıncına bı baktırsan ıyı olur eger sorun ordansa kolay bı ayarla sorunu halledebılırsın......
umarım hallolur sorunun Smiley Smiley

OZGUR.K

Otomobili: Golf II TD

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #6 : Şubat 21, 2008, 07:16:50 ÖS

Arkadaşlar Doomrule benim kardeşim,Onda MK3 GOLF Rabbit var,bende  Mk2 var.Ondaki arabayı iyi tanıdığım için dediklerine katılıyorum.Kardeşimdeki Rabbit 3 TDI gerçekten çok torklu ve  sürüş zevki olan bir araba.Bir ara  arabasında turbo sorunu oldu ama sorunu çözdüler.Belki de Yuliyanov arkadaşın turbosunun ömrü bitmiş olablir.Biraderimin de dediği gibi turbonun ne durumda olduğunu göstersen iyi olur Sergey.

strasbourg67

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #7 : Mart 11, 2008, 01:56:00 ÖÖ

selam ayni problem bendede vardi sorunu buldugumda cok sasirdi arka stop lambalarinin birinde temassizlik vardi onun icin yapiyormustamir ettim simdi yanmiyor.140km den sonraki hizlanmaya gelince sanirim bu turbo ve enjektorden kaynaklaniyor gunumudeki dizel mazotlar asiri pis bunda enjektore ve turboya zarar veriyo..yapman gereken ilanclar satiliyo enjekterleri ve turboyu temizlemesi ve tikanikliklari acmasi onu o ilaclari dene faydasini goreceksin

Sayfa: [1] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: