GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
Osman abi çok ısrarcı gördüm seni canım  Rabbit MKIII bende ilk defa duydum valla  Sonuçta orjinal  Hayırlı günlerde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: Golf II TD
|
Ahmet bu MK III Rabbitçi Dumrul benim birader,istersen Trabzon'u ona da bi anlat fahri seyahat acentası olarak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Nerdesin Rabbitçiiii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOOM-RULE
Doomrule
Otomobili: Golf Rabbit TDI MK III
The best pet I've ever seen...That's my Rabbit :)
|
buralardayım sen nerdesin şu foto makineyi bi getir de hafta sonu arabayı sıteye koyalım ben de göstermek istiom arabamı:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
Ahmet bu MK III Rabbitçi Dumrul benim birader,istersen Trabzon'u ona da bi anlat fahri seyahat acentası olarak  Olur abi sizi bekliyorum gelin size rehberlik yapcam  Sümela falan dolanacaz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Merhaba gençler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Bi daha mahalleye geldiğimde getirecem makineyi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadillak
Serdar
Otomobili: Golf 3 TDI EDITION
|
Selamlar bende yeni araniza katilayim bakalim eski bir golf 3 rabbidci olarak  Eski rapidci yeni TDI editioncu. Golf 3 rabbit den burada ganimet gibi var hemde 1000 euroya  orasi neresi derseniz eger avusturya- wiyana Saygilar. buradan bilgi isteyenlere itana ile toplarim bilgi ve paylasirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Selamlar bende yeni araniza katilayim bakalim eski bir golf 3 rabbidci olarak  Eski rapidci yeni TDI editioncu. Golf 3 rabbit den burada ganimet gibi var hemde 1000 euroya  orasi neresi derseniz eger avusturya- wiyana Saygilar. buradan bilgi isteyenlere itana ile toplarim bilgi ve paylasirim. Bu Liewers firması hakkında biraz bilgi verirsen yardımcı olursun.Avusturya kökenli bi firma ve Golf'lere nasıl ve ne gibi değişiklikler uyguluyor?Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadillak
Serdar
|
Resimlerindende anlasilacgi gibi sadece bir galeri http://www.liewers.at Verdiginiz firmanin sitesi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Sitesini biliyorum.Bilgi için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadillak
Serdar
|
Baska herhangi bir ozelligi yok yani nasi, diyeyim. Hani bmw lerde HARDGE die bi firma falan vardi tuning firmasi onun gibi bir sey degil yani duz bir galeri. bunun disinda golf 3 hastasi olarak hemen hemen her seyini biliyorum. Ebaydan 2004 den beri alisveris yapiyorum. Yedek parca isteyen olursada elimden geleni yapmaya calisrim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Sıfır bi turbo mekanizması ne kadardır ortalama, Avusturya'da? Golf 3 için?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadillak
Serdar
|
Sifirlarinin fiyati oldukca yüksek. Simdi golf 3 icin demissin ama hangi motora sahip oldugunu yazmamissin. Ikinci el saglam cikma bir sey dusunursen 250 euro civarinda denk geliyor (TDI 90 PS icin söyledim) Ornegin bengecenlerde benim TDI 110 ps gore ikinci el ama temiz bir sey aldim 180 euroya ve basinci ölcüldü problemsizmis. Sifiri icin yaklasik 1000 euro gibi bir seylerden bahsettiler ama tam bimyiroum eger numarasini falan verebilirsen net cevap vermeye calisayim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Teşekkür ederim.Araba 90 hp gücünde TDI Golf Rabbit 3.Onun turbosu için fiyat sormuştum.Bunlara Seat veya Audi turbosu da uyar mı bunlara?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|