Golf 3 ABF performans page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ocak 10, 2009, 04:35:40 ÖÖ
85967 Mesaj 5039 Konu Gönderen: 4331 Üye
Son üye: platformaustria
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Golf  |  Golf III  |  Golf 3 ABF performans
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Golf 3 ABF performans (Okunma Sayısı 2353 defa)
nefret35
cAn

Otomobili: GOLF III GTI 97

Üyelik Bilgileri
Ynt: Golf 3 ABF performans
Yanıtla #15 : Mayıs 27, 2008, 07:20:40 ÖS

KR denilen Golf 2 GTI 'ın bir motor kodu. O da 16v, hurdacılarda bulunabilir. Ama onun enjeksiyon sistemi vs ciddi uğraş gerektirir, Gözüm yemez benim açıkçası.

Headers ebayden alıp adresine kadar gelenler var, ama gümrüğe takılma riski çok yüksek. Headers + komple egzos + chip bir süre tatmin edici olur. Ama bunlar seni gene gerçekten 180hp veren corsa ile yürüttürmez.

Vites oranlarını da kısaltmak lazım bizim araçların. Vites atıyoruz çay demliyip içiyoruz anca bitiyo...
1 bitene kadarı kuru pasta yiyoruz, 2 bitene kadar çay demliyip içiyoruz, 3 bitene kadar arkada mangalı yakıyoruz, 4 bitene kadar etler pişmiş oluyo, 5. vites zaten bitirebilen var mı bilmiyorum ama bittiğini varsayarsak yemeğimizi yiyip çoktan uykuya dalmış oluruz.
bana iyi  gibi geliyo oranlar ama vitesin yolu çok uzun gibi geliyo banada... düsük devirleri hiç sevimiyorum bide

imzamı kağıda değil asfalta atarım kalem kullanmam Golf ümle yaparım........

nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

T.S.K envateri topçu Çvş..

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #16 : Mayıs 28, 2008, 08:34:48 ÖÖ

uzun yolda kapısın başlangıç değil sonuç önemli  Cool

Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....Huh?

bir askerlikte üç ünvan
Paraşütçü
Topçu
Komando

vay be Huh?

başka kaldı mı _?
Suti

Otomobili: LazMobiL

VW Tech

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #17 : Mayıs 29, 2008, 09:59:01 ÖS

bu iş için ayırabileceğin nekadar bütçen var?

Angry  Angry  Angry
    Angry  Angry  Angry
KOÇ:)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #18 : Haziran 07, 2008, 06:53:48 ÖS

Hacı kapakmı,blokmu net olarak bende çok iyi bilmiyorum bu konularda acemiyim ben Roll Eyes Sadece sürerim,pilotum ben Beygir muhabbetine gelince SFI motorlu üzerinde 290hp lik stage olan astra gsi'da biliyorum ne kadar doğru tartışılır.Benim arabam 180 hp demedi bana arkadaş sadece tahminen.Araba ile ciddi anlamda oynanmış,konuşurken bir sürü parçanın adı geçti amaçoğunu ben bilmiyorum bile.106larıda gördüm,206larıda.206 zaten boş,106'larıda 2'nin sonunda yakalayıp alıp götürüyorum.Astra SFI'larla da kalktım,190hplik Calibra'larla da.Hiç ezilmedim en yüklüleriyle kafa kafaya gittim.Ama bu Corsa 306 gti gibi gidiyor  Evil 306gti'da böyle açmıştı beni ama onlarıda 210'dan sonra yakalıyorum  melek
İnanın bu kadar iyi gittiğini bilmiyordum bunların  Embarrassed

GOLF///
GOLF MK3

Otomobili: '97 Mk3 AFT GOLF

Varsa yoksa MK///

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #19 : Ekim 06, 2008, 12:26:16 ÖÖ

0.4 bara kadar garrett i göm üzerine de titanyumdan sibop al pistonları değiştir forget bul gömlekler contaları değiştir çelik conta kullan... ben 0.7 de piston çıkarttım şimdiden söyliyim abf blok o konuda çok ısrar kaldırmıyor... tabi kullanmak istersen iki tane de 5 lik nitro bağlarsın... bunların yanında benzin pompasını falan değiştireceksin biraz da yakıta direneceksin ki araban ortalama 700 gibi yakacak ama corsayı çatırdatırsın...

O Herşey... MK3
freegane
Gani

Otomobili: Golf Mk3 GTI

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #20 : Ekim 06, 2008, 10:47:30 ÖÖ

0.4 bara kadar garrett i göm üzerine de titanyumdan sibop al pistonları değiştir forget bul gömlekler contaları değiştir çelik conta kullan... ben 0.7 de piston çıkarttım şimdiden söyliyim abf blok o konuda çok ısrar kaldırmıyor... tabi kullanmak istersen iki tane de 5 lik nitro bağlarsın... bunların yanında benzin pompasını falan değiştireceksin biraz da yakıta direneceksin ki araban ortalama 700 gibi yakacak ama corsayı çatırdatırsın...

Kanka motoru komple indir diyosun yani Smiley

GTI bir yaşam tarzıdır...

[URL=http://
freegane
Gani

Otomobili: Golf Mk3 GTI

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #21 : Ekim 16, 2008, 01:02:27 ÖÖ

Bu arada bahsettiğim Corsa B gsi 140-150 hp arasıymış

GTI bir yaşam tarzıdır...

[URL=http://