erdem2179
erdem2179
Otomobili: golf gti mk3 2.0 16v
|
97 golf gti aracımın lastiklerini değiştirmek istiyorum. bu araca en uygun lastik ölçüsü ve markası nedir arkadaşlar tşk ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: Golf II TD
|
Erdem , ebadını bilmiyorum ama iyi bir lastğim olsun diyosan Good Year ya da Michelin'den şaşma .Bi de sen biraz hız lastiği alacaksın sanırım.Bence çok kaliteliler.Ben Good Year - Vector modelini kullanmıştım( 4 mevsim).Çok kaliteli , dayanıklı ve uzun ömürlüler.Biraz piyasaya göre parası daha fazla ama seni de üzmez.Yok Good Year almam dersen, Michelin'in lastiği de iyidir.Yine de başka markadan da memnun olanlar verdır tabi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
205/50/15 205/40/16
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
tşk ederim üstünde 225/45/16 var. 205/40/16 alacağım o zaman ikinci el lastik almayı düşünmüyorum yardımlarınız için tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dgncn_1907
Otomobili: Golf GTİ
|
Bende yeni değiştirdim. 205-50-R16 gayet iyi lastik markası düşünüyosanda KUMHO hem fiyat bakımından iyidir hemde kaliteli lastık diye düşünüyorm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
Brıdgestone de iidir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Bridgestone neyse de Kumho çok dayanıksız bir lastik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
zeta nasıl arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
|
erdem kumho tavsiye etmem çabuk yıpranıyo. bridstone çok ii ama sert lastik olduğu için lastik sesi kabine vuruyo. michelin yumuşak hamur fazla ses yapmaz yol tutuş olarak üzmez seni. ama özgürün dediği goodyearlarda uzun ömürlü orta yollu bişey düşünürsen oda tercih edilebilir.ben yıllarca goodyear kullandıktan sonra micheline geçtim ve michelin daha iyi geldi sonuçta lastikler çok önemli, biraz fazla verirsin ama için rahat olur.
|
|
|
|
|
|
When you drive a Golf IV the world look so different.
|
|
|
erdem2179
erdem2179
|
tamam birol tşk ederim michelin veya good year alıcam sonuçta onun üzerinde gidiyoruz.iyi bişiy olsun haklısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dgncn_1907
Otomobili: Golf GTİ
|
Ben lastikleri 2 senedir kullanıyorm hiç bi sorun çıkmadı ayrıca kumho o kadar dandik bi marka değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
|
bide michelin takın kumhoyla arasındaki farkı görün
|
|
|
|
|
|
When you drive a Golf IV the world look so different.
|
|
|
OZGUR.K
|
tamam birol tşk ederim michelin veya good year alıcam sonuçta onun üzerinde gidiyoruz.iyi bişiy olsun haklısın
Good Year veya Michelin'den şaşma Erdem.Biraz daha fazla verirsin söylediğim gibi ama sabah arabana binerken gönlün rahat binersin ve ayrıca uzun ömürlü olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|