Merhaba arkadaşlar. Benim 1982 model 1.6 dizel golfüm vardı. Arabamdanda çok memdum . Arabamın iyi bir alıcısı çıktı ve sattım. Şimdi 1997 model 1.9 dizel Golf III almak istiyorum.Bu aracı kullananlar varmı. Tavsiye edermisiniz. Fiatı nekadardır. Herkese teşekkür ederim.
15.000 - 17.000 lira arası değişir tahminimce. Ama özellikle motor durumu önemli çünkü dizel araçlar bir hayli kilometre yapıyorlar. Eğer rektefiyesi gelmişse iş çıkartabilir..
mk3 çok güzel kasa.yalnız dizel donanımları çok zayıf oluyor klima bile olmuyor burdakilerin birçooğunda..+ olarak 97 model tahmini 17,000 Ytl ye alacağınız dizel makina sorun çıkartma mevsiminde gibidir.Kolay gelsin
arkadaşlar yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim. Yorumlaqrınızdan anladığım kadarıyla eğer alırsam temizini bulmamı tavsiye ediyorsunuz.Yada almamamı. Birde sonradan binme motorlu demiş bunun nedemek olduğunu bilmşiyorum. değişmişmi demek.
Dizel olsun çamurdan olsun heryerde sorunları gideriliyor (VW Servislerinden uzak durmak şartıyla)... Bendede 97 TDI var 190 bin km de tıkır tıkır gidiyor hala, hafif beyaz duman atıyor ama pompanın ayarından bi ara gidip ayarlatıcam...