Gönderen Konu: yardım lütfen  (Okunma sayısı 1614 defa)

Çevrimdışı oguz22

  • İleti: 3
    • Profili Görüntüle
yardım lütfen
« : 13 Nisan 2012, 00:23:27 »
öncelikle herkese merhaba sitenizi uzun süredir takip ediyorum. Aracım 1988 golf mark 2 special 1.6 turbo dizel ve intercooler var. siteden bayağı okudum sorunum aracımın sente ayarı. olayı baştan anlatmak gerekirse aracım gayet sessiz ve dumansız çalışırken, bir sabah kontağa bastığımda aracımın duman atması ve teklemesi ile başladı. sanayiiye çektim aracımı baştan ucuz mazot dediler depoyu söktürüp temizlettim, sonra enjektör dediler temizletmeye gittim usta bunlar sıfır dedi, daha sonra başka bi ustaya gittim oda avans ayarı yaptı duman ve tekleme düzeldi fakat çekiş düştü ve yakıt arttı. ayrıca usta aracımın krankın dişlisinde bulunan kamanın bozuk olduğu için ayar tutmadığını söyledi. daha önce başına gelen var mı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ayrıca mazot filtrem (mahle), hava filtrem (yan sanayii), kızdırma bujileri (beru)+rolesi, yağsı (castrol magnatec 10/40) ,antifirzi hepsini (petrol ofisi) 3 ay önce değiştirdim ve değiştireli 1000km oldu. ayrıca benim kendim yapabileceğim birşey varmı? yoksa ustaya mı gidicez.

Logged

Çevrimdışı fikogolf2

  • İleti: 225
    • Profili Görüntüle
Ynt: yardım lütfen
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2012, 22:27:13 »
aynı sorun geldi başıma sıfır motor yaptırdıgımda.ustanın iş bilmezlıgınden.tekrar işin ehli bir ustaya sente ayarını yaptır ve buyuk ıhtrımal mazot pompasında sıkıntı.onuda bir diş geriden aldir çakiş artar yakıt düşer :tamamdir
Sana Gelmediğim gün golf2 aldığım gündür Gülüm

Çevrimdışı oguz22

  • İleti: 3
    • Profili Görüntüle
Ynt: yardım lütfen
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2012, 23:28:24 »
inş bulur öyle bir usta. bugün gaz teli koptu yenisini aldım taktırdım onuda beceremediler pedal takılı kalıyor 3000 devirde. :) iş başa düştü yarın bi el atıcam artık. cevabın için teşekkürler.