Yok dostum intercooler.Bilgi için teşekkürler ama sen sanırım yurtdışındasın.Bizim için biraz masraflı oluyo burda parçalar.Zaten mesela Golf II nin kralı orada 1000 euro eder.Parçalar da ucuz.Burda en kötü MK2 5000 Euro.Yani biraz Türkiye açısından bakmak lazım olaya..
Yok dostum intercooler.Bilgi için teşekkürler ama sen sanırım yurtdışındasın.Bizim için biraz masraflı oluyo burda parçalar.Zaten mesela Golf II nin kralı orada 1000 euro eder.Parçalar da ucuz.Burda en kötü MK2 5000 Euro.Yani biraz Türkiye açısından bakmak lazım olaya..
masallah 5200 euro burada golf 4u 5200 euroya aliyoruz
ozaman biz golf 2 import edelim turkiyeye hatta bi SB kodlu IC buluruz sana
Sağol dostum,biz onu yıllar önce getirtmiştik zaten.Kardeşimde LIEWERS 96 MK3 Rabbit TDI Intercooler var yıllardır.Ne olursa olsun , insanın kendi toprağında otomobil sürmesi de çok keyifli oluyo biliyon mu?
Doomrule.K, sorununu çözmüşsün zaten. Büyük harfle yazmaya devam edersen sanırım bu üyeliğinde gidebilir Büyük harfle yazılmaz bu sitede Bu hafta öbür arabadaki IC yi ver de bagajda gezdiriym
bende mk2 kullanıcısıyım gercekten cok değerli araclar kıymetini bilmeyenler cok onlara cok kızıyorum ama senin gibi arkadaşların olması cok sewindirici
İsmail Tunca arkadaşım eurodiesel alıyorum çünkü ince mazot herzaman iyidir diye biliyorum ben.Yani Avrupa, bizim bu Golf 2 ler çıktığında zaten kaliteli ince mazot kullanıyolardı.Kurşunsuz benzin de aynen oyle.Bizim Golf 2 benzinliler ilk çıktıklarında Avrupa'da zaten (kurşunsuz benzin)unleaded fuel vardı.Benzinli MK2 lerin bazılarının göğüslerinde kurşunsuz benzin ibaresini görebilirsin.Yani bilmiyorum ama zarar vereceğini hiç düşünmüyorum,bilhakis faydalı olacağını düşünüyorum.
euro dizelin yaglayıcı özelliği normal dizelden daha az diye biliyorum ayrıca mk2 leri genelde eger modıfıyeli değilse alçak basınca uyumlu arabalar euro dizel püskürtüldüğünde yüksek basınç ortaya çıkacaktır ve ısınma bıraz daha fazla olacaktır böylelikle yag daha fazla ısınıp parçalanacaktır buda arabanın hem fazla yag yakmasına hemde yakıt sarfıyatına sebeb olacaktır bence normal dizel kullan
euro dizel yaktığın zaman yakıt daha fazla olacaktır bunla beraber performans yükselmiş olacaktır araçin motor kodu JR olması lasım ben de jetta kullanıyorum benim ki 1,6TD jr kodlu aynı motr olması lasım...euro dizel yağ yakma falan olmaz yağ yakan aracın motorunda sorun vardır...yakıtın ısınma ve soğutma ile bi alakası yoktur...yanma odalarında çikan sıcaklık zaten normal mazot ile aynıdır..euro dizel kullanırsan ince olduğu için sabah çaliştirmalarda biraz geç çalişir...pompa ve enjektörlerin daha verimli çalişmasını sağlar..
herkes istediği yakıtı kullansın ne diyi agbı şimdi
kızmaca darılmaca yok ...euro dizel iyi bi yakıt olmasa millet yırtınmaz euro dizel die....ayrıca önümüzde ki aylarda normal mazot ta kaldırılacak bilginize...