Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: motor degişimi  (Okunma sayısı 1764 defa)

motor degişimi
« : 17 Kasım 2011, 19:40:26 »
merhaba arkadaşlar bende golf 2 gti aracım var 1,8 biz bunu 2,9 yapmak istiyoruz proje yapıcaz ..motor cc yükseltmek  munkunmudur yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar..

Ynt: motor degişimi
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2011, 22:58:36 »
ıstersen 4.0 da yaparsın onune sıgdıktan sonra. ruhsata ısletebılırsın eger faturası varsa. arac benzınlı oldugundan takacagınız motorda benzınlı oldugunda sıkıntı olmaz..

bence alcagınız motor faturalı olsun ama ruhsata ısletme öle bin derım cunku aracın vergısı artar.
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı TEYOLOGY

    Otomobil
    (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
    Şehir
    Manisa
Ynt: motor degişimi
« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2011, 10:25:22 »
abicim sen Akın arkadaşımızı dinleme. işlet sen ruhsatına. haram lokma çıkar bir şekilde. 73 milyonun kişinin hakkı var o kaçıracağın vergide. 3-5 kuruş için değmez alacağın ah. değer diye düşünüyorsan da yapma zaten.

işin teknik kısmı farklı. ön tarafa her şekilde sığdırılır sığdırılmasına da motor değişimiyle bitmiyor. yüksek torklu motorun öncelikle oturacağı yuvanın da sağlamlaştırıloması lazım. aracın karoseri tümden elden geçmeli. vites kutusuyla uyumu zaten en başta düşünülmeli. yüksek torklu bir makinan var. devasa bir beygir gücü de üretiliyor. ama vites oranları yüzünden araçtan keyif alamıyorsun. bu da mümkün.

sonrasında aktarma sistemindeki tüm parçaların yüksek torka dayanıklılığı düşünülmeli. sonlara doğru da en önemli değişikliklerden birisi. fren sistemi komple güçlendirilmeli.  kolayca giden bir araba kolayca da durdurulabilmeli.

sök motor tak motor olmayacak yani sen de biliyorsundur.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.