golf-line2
kadir
golf GTD
|
far kaşı olmuşş kadir dene kardesim bu rengi...  bakalım nizam pasta cilaya götürdüğümde onuda hallettirmem lazım en kısa zamanda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
34 VE 6241
|
Far kaşı dediğim gibi gövde rengi bencede daha hoş olmuş, siyah biraz fazla sırıtıyodu, hadi başına iş açtım Kadir, kolları sıva bakalım...Boyanıcak parçalar var...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
Far kaşı dediğim gibi gövde rengi bencede daha hoş olmuş, siyah biraz fazla sırıtıyodu, hadi başına iş açtım Kadir, kolları sıva bakalım...Boyanıcak parçalar var...
keşke iş onla bitse bbs rs peşindeyim abi bitane bmw'de var adamın yanına gidiom habire wer sunları bana die ama 5 bijon nasıl olacak die düşünüom!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
Kadir istiyorum bu karlıktan 
|
|
|
|
|
|
 Daltons@ 6n 1.6 - 6n 16v - 9n2 1.4
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
 [/quibo yapma bçle şeyler ;Dewden kowduracan beni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
Kadir istiyorum bu karlıktan  yarın arıyım bi sorym ok oğuz warsa alırız sanada isteyenlerede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
yarın arıyım bi sorym ok oğuz warsa alırız sanada isteyenlerede  bak bu kadar taliplisi varken gerekiyorsa kendi imal etmeli 
|
|
|
|
|
|
 Daltons@ 6n 1.6 - 6n 16v - 9n2 1.4
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
bu dediğini aynen ileteceğim adama mail atıcam söz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
kadir 2 tane karlıkta bana lasım aklında olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
kadir 2 tane karlıkta bana lasım aklında olsun  wallaha hep aklımdasınız ama bu gün aradım adamı yok dedi belki gelirmiş bakalım cok taliplisi var mailde attım sitenin reklamınıda yaptım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
kadir senden çalarim olmassa bak yay da taktım GTİ karlık olamadı  istediğim gibi bana vr6 karlık bul 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
kadir senden çalarim olmassa bak yay da taktım GTİ karlık olamadı  istediğim gibi bana vr6 karlık bul  abi adamı aradım yokmuş italyan parcalar gelecekmiş belki onların arasında gelebilirmiş.. fk karlık bulalım olmazsa vr6dan bi farkı yok hatta daha hoş duruyor senden cıkan yayları ne yaptın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
benden çikan yaylar duruyor bişi yapmadım?eğer yay lasımsa orjinal veysel de var ön arka 100 ytl dio çikma orjinal...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
benden çikan yaylar duruyor bişi yapmadım?eğer yay lasımsa orjinal veysel de var ön arka 100 ytl dio çikma orjinal...
hım warsa i ben kadırırım onu 20ytlye alırım parayı cok sewio daha öncede aldımda onlar cok yüksek değiştirim olmazsa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|