Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Konsoldan gelen ses:(  (Okunma sayısı 2466 defa)

Konsoldan gelen ses:(
« : 07 Eylül 2010, 15:54:21 »
Herkese selamlar;
Son zamanlar farkettim çukurlardan geçerken konsol boştaymış gibi ses geliyor iyice çogaldı, iki  başlarındaki vidalar gevşemiştir sıkayım dedim baktım onlarda sıkı sanki tırnak varmışda çıkmış gibi nasıl sabitleyebilirim beni arabadan soğuttu :(  camla konsol arasına bez sıkıştırınca  konsol sabitleniyor gibi oluyor acaba orada tırnak felan mı  vardı ki
Teşekkür Ederim.

Çevrimdışı lostys

  • T-Dawg!
Ynt: Konsoldan gelen ses:(
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2010, 22:53:37 »
muhtemelen kaput menteşeleri. onları bi kontrol edin.

Çevrimdışı Mk1GTI

    Otomobil
    VW Golf mk1 GL
    Şehir
    Çanakkale
Ynt: Konsoldan gelen ses:(
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2010, 23:53:38 »
Konsolun içindede birtakım vidalar var zamnla onlarda gevşiyor özellikle takho tutan kasa konsoldan gevşiyor bende geçen aldım elime tornavida takımını girdim aracın içine nekadar gözükmeyen arkada içerde kalan vida varsa sıktım ve bayada gevşek vida çıktı inan ba inaılmaz ses yapıyorlarmış arabanın içinde sanki 50 yaşında bir makaslı hurda aracın içinde gidiyrmuşum gibi hissediyordum şim tık ses kalmadı. Bide kapılardaki camlar fitilleri ekiyince çok ses yaptırıyor onlarıda kontrol et..

İlkerin dediği olayda var kaput menteşesi gevşek yada yerinden çıkmışsa sanki konsolda bir sorun varmış gibi sesi ordan veriyor içeri.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Ynt: Konsoldan gelen ses:(
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2010, 01:24:16 »
Teşekkür ederim Yarın kontrol edeceğim ne kadar gevşek  vida varsa sıkayım :)