escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
270 ps mi  çok ciddi bir değer yapılabilir tabiki imkansız değil fakat ne kdr süre bineceğin önemli...sanırım tek kalkışlık felan olacak araç...yaza bi terslik olmazsa motorla oynama planlarım var konusunda usta kişilerle görüştük hesapladık motoru çok riske atmadan alınan en iyi değer 195 ps di umarım yaparsında gözlerimiz 270 ps bi makine görür..kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erhan
Otomobili: oloP
|
195ps yazdığın hangi motor için geçerli?
aşırı besleme olunca bana çokta abartı gelmiyor 270ps, yani öyle bi kalkışlıkta olmaz, zaten yapılmış heralde dyno verisi yazıyor çünkü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
270 ps mi  çok ciddi bir değer yapılabilir tabiki imkansız değil fakat ne kdr süre bineceğin önemli...sanırım tek kalkışlık felan olacak araç...yaza bi terslik olmazsa motorla oynama planlarım var konusunda usta kişilerle görüştük hesapladık motoru çok riske atmadan alınan en iyi değer 195 ps di umarım yaparsında gözlerimiz 270 ps bi makine görür..kolay gelsin baştan ricam bu konunun golf 2 teknik verilere kaydırılması. tabi mümkünse. konu başlangıcı orda zaten. 270 ps mümkün daha üstleride.yapılan işin profesyonelliğine göre . vw 70 adet limited adında 1,8 16 g60 üretmiş zamanında 210 ps orjin. selçuk blok ne bu motorda.ve bahn brennerde n hazır kitmi alındı yoksa adaptasyon parçaları kendi imalatımı bilgin varmı
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
aynen şüphelendiğim durum çıktı ortaya çift egzantirik olduğu için en azından yağ giderleri farklıdır diye düşünmüştüm...sağol selçuk...
madem döndük bu kapak g60 karbüratör işlerine bugün biraz daha araştırdım. ev ile 16v kr lerin silindir çapı piston çapı aynı. büyük ihtimal uyar ama bir iki güne daha net bir cevabın olayın menbaından bekliyorum gelince paylaşırım. aslında 16v ile uğraşmak yerine güzel bir egzantrik subap ve yay takımı ile daha iyi neticeleri çok da uğraşmadan alırsın. 8 v nin güzelliği de bu . modifiye edilecek motor bileşenlerinin çoğunun yarı yarıya olması
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
selçuk hoşgeldin bu arada.epeydir gözükmüyordun. şimdi 270 ps turbosuz halimi bu 16v g60 ın.ilerde turbo takacaklarmı. diğer kısımdada yazdım ama konu buraya taşınırsa daha derli toplu olacak. daha detaylı bilgi verebilirmisin bu araç ve senin hazırladığın araç hakkında.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
selçuk bir sorum daha var. tanırsın büyük ihtimal. kartal oto sanayide sait usta varmış.vwci. nasıldır ustaığı bilgn varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erhan
|
Orjinal Volantı ben kendim hafiflettim abi .
Hafiflettikten sonra bi avantajı yada dezavantajı oldu mu hissedilir şekilde?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
pardon pc bozuktu bir süredir giremiyodum siteye konuları kaçırmışım g60 maikine üzerine oynanıp 270 alıncak sanırım..ozaman normal tabiki...195 ev kodlu mk2 gtı motoru için erhan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
|
hafifi volan devirlenmeyi kolaylastirir....ayagini gazdan cekince de daha kolay hiz duser, indirmisken sanzimani yaptir sende...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
dusuncelerın ıcn saol selcuk abı... hep yurt dısında gordugumuz bu tarz uygulamaların burdan cıkması gercekten sevındırıcı. hemde bu ısı bu arabayı bılen ınsanların elınden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erhan
|
hafifi volan devirlenmeyi kolaylastirir....ayagini gazdan cekince de daha kolay hiz duser, indirmisken sanzimani yaptir sende...
bu kadarını bende biliyorum  arkadaşın tecrübelerini sormuştum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Ozaman bizim Palio kuş gibi volan oluyor. 5, 6 bin devirde gazdan çekince kafayı cama vuruyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
;Dhafif volan kalkışlarda hissedilir etki yapıyor fakat yavaşlamada o kdr etkili değil..tabiki etkisi var fakat..hızlı kalkarsın fakat cabukta yavaslarsın lafından anlaşıldığı kdr değil..106 gtı a yaptı arkadaşım ordan biliyorum önceki ve sonraki halini...seneye pistlerde göreceksiniz aleti sorun olmaz ise...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
wolfsburg edition
|
>Hallo Herr Mustafa, >am besten bauen Sie einen kompletten neuen Motor ein 1,8l 16V, da die >Kurbelwellenentlüftung anders ist. >Mit freundlichen Grüßen >Ihr Rothe Motorsport Te
EV 1,8 8 V motora 16v kapak olayına rothe motorsportun cevabı vatandaş sadece karter havalandırması farklı . takın 1,8 16v başka motor demişler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|