GOLF2
|
ARKADAŞLAR BENDE 1987 2 KASA GOLF VAR. 1.3 ENJEKSİYONLU MOTOR VAR ÜZERİNDE ZANNEDERSEM BU MOTOR ESKİ POLO VE JETTA LARDA VARMIŞ. BEN BEYGİR GÜCÜNÜ ARTTIRMAK İSTİYORUM NASIL VEYA NEREDE YAPABİLİRİM BUNU??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: golf mk II 16v
wolfsburg edition
|
bence en mantıklısı komple 1,8 16v motor ile mevcut motoru değiştirmek. bir çok yerde vatandaş diesl motora döndüğümden piyasada gti motorları mevcut
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
Erhan
Uber Polo
|
eski kasa polo gt motorumu 1.3 8v 75ps?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
bu sıra motoru rektefe edesim var yalnız karar veremiyorum açıkcası 16v bulup çaksammı yoksa bunu baştanmı toplasam...maddi olarakta kısıtlıyım malesef...açmışken baskı balata bilye,sekman,kol yatak,kapak rektefiye vb vb volan krank hafifletme felanmı yapsam diyorum bi türlü maddiyatı ayarlıyamadımki net karar vereyim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobola
|
selam arkadaşlar selçuk ben bursadan fs 483 sahibiyim golf hastalığına yakalanmış arkadaşlar kafanıza takılan bütün soruların cevabı bizde her türlü uygulamalar için cevap veririz her türlü tunıng uygulamalarında danışa bilirsiniz bu işin anavatanı almanyadan geldim 1 sene sonra türkiye de eşi olmayan bir golf çıkaracağız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
Otomobili: Bandit 16V
|
hadi bakalim bobola kolay gelsin.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
kolay gelsın bıraaz kendını ve aracını tanıtırssan memnun oluruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: golf mk II 16v
wolfsburg edition
|
hoşgeldin bobola. aracını resimlerini ekleyerek tanıtırsan memnun oluruz. ayrıca planların neler . ne yapmayı düşünüyorsun mahzuru yoksa daha geniş bilgi lütfen
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlarında dediği gibi az daha bahesedersiniz seviniriz 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
Erhan
Uber Polo
|
Hoşgeldin, iyi çalşmalar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobola
|
hoşbulduk arkadaşlar şuan araba standart almanyada 1,9 luk a.m.e tunıng motor bloğu kilitli şanzumanı 48 lik weberlerim var onları getirmeye uğraşıyorum fazlada anlatmayayım ki biraz gizemli olsun  bakalım inşallah seneye yaza bitiririz birde 14*8 veya 14* 8,5 jant bulabilirmiyiz bilen varsa haber versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emraho
|
bendede golf 2 var dedıgınız gıbı 139 beygır bız motoru kapatırdık sımödı 180 yapabılıyor sız 207 yazmıssınız bazıları 240 yapabılıyor bu hıza ulasmak ıcın motoru acmak mı gerekıyor ve bu arada ben yenı uye oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emraho
|
hocam bi sorum olcak golf2 nın gti simi daha ii yoksa vr6 larımı bılgılendırırsenız sevınıt-rım ayrıca sıte guzelmıs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spy
PitBull
|
iyilik derken ne acıdan soruyorsun? performans olarak soruyorsan vr6 daha iyi tabiki.. yakıt tuketimi olarak gti  bunlar ilk bakısta aklıma gelenler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
öncelikle slm arkadaslar bende bir golfcym daha doğrusu golf2im var 1.9 motor olan dizel motor turbo we intercoolor... benimki 1.6turbo sadece ayrı zamandada motorcu kalfasıyım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|