TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
sorma daha neler var deli oluyorum Golf II hastalığı başladı bende düşünüyorum bazen şöyle bir makina alıp yapsam mı diye çok iyi bilmiyorum bu arabalar nasıl acaba deli gibide yakar bunlar Atıf abiye sormak lazım esasında fikrini TR de ne kadar temizi var o da meçhul
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Sıfırdan adam edeceksin.Soyacaksın arabayı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
of of o da uzun iş yaa ama başka türlüde olmaz daha genç ve maddi açıdandaha iyi olsaydım yapmaya kalkışırdım
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Buna koptum yaaa  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Yok artık Camber'e bak arka lastiğin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
hakıkaten cok guzelmıs en altttakı  benımde bazen aklıma gelmıo degıl bı mk2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: golf mk II 16v
wolfsburg edition
|
eline sağlık tunç..güzel fotolar.. yakıt işi göreceli... dizel kadar az yakmaz ama çok da değil gibi. pederin 1.6 passat şehiriçi 11 - 12 lt yakıyo.. dediğin gibi genç ve maddi anlamda biraz rahat olman gerekiyor.. aslında gerekmiyoda ..türkiyede öyle bi bakış açısı var. arkadaşların olsun çevre olsun...
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Çevre çok önemli.Tanıdığın can ciğer arkadaşın değilse ustan cebin yanar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
eline sağlık tunç..güzel fotolar.. yakıt işi göreceli... dizel kadar az yakmaz ama çok da değil gibi. pederin 1.6 passat şehiriçi 11 - 12 lt yakıyo.. dediğin gibi genç ve maddi anlamda biraz rahat olman gerekiyor.. aslında gerekmiyoda ..türkiyede öyle bi bakış açısı var. arkadaşların olsun çevre olsun...
1 sene sonra evlilik gibi bir durumum var da abi o yüzden dedim maddi durumu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Çevre çok önemli.Tanıdığın can ciğer arkadaşın değilse ustan cebin yanar.
di mi tavuk gibi yolarlar yoksa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
hayırlı olsun sımdıden. tabı evlılıge baya para lazım araba dursun sımdılık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
hayırlı olsun sımdıden. tabı evlılıge baya para lazım araba dursun sımdılık  tabi para lazım olacak arabayıda satıcam zaten o dönemde duruma göre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
bak bu uzucu bı haber ama ınsaallah evlılıgın bereketıyle daha ıyılerını alırsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: golf mk II 16v
wolfsburg edition
|
1 sene sonra evlilik gibi bir durumum var da abi o yüzden dedim maddi durumu  para konusunda haklısın. parasız birşey yok.doğmak ve ölmekte dahil. ben belli bi yaştan sonra tuning modifiye ve genelde tek kapı spor arabalarla uğraşmanın çevredeki tepkilerinden bahsetmeye çalıştim. evlilik için hayırlı olsun.. allah tamamına erdirsin diyelim
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
|