nihat izmir
|
Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim ismim Nihat GOLF 2 1.6 turbo dizel almak istiyorum daha önceden bu model arabam olmadı ve hiç bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ismailtunca81
SMAYIL
Otomobili: 1991 GOLF CL 1600 TD
91 GOLF II 1600 TD
|
1 yıldır golf 2 orj turbo dızel 1600 kullanıyorum bazen arabamın 1992 olduguna inanmıyorum bu arabayı yapan mühendis 2020 yılları görmüş olmalı piyasada ender bulunan bi araç tabii dizel ve orjinalinden bahsediyorum
umarım dilediğin otoyu bulursun
|
|
|
|
|
|
ERKEN KALKMAYAN AVRATTAN EGERE GELMEYEN ATTAN SAHTEDEN NAMAZ KILANDAN SAKINA KARDEŞİM SAKIN
ÇARŞI HERŞEYE KARŞI...
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: Golf II TD
|
Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim ismim Nihat GOLF 2 1.6 turbo dizel almak istiyorum daha önceden bu model arabam olmadı ve hiç bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz.
Senelerdir Golf 2 dizelle içiçe olan biri olarak bu arabayı sana tavsiye ederim.Ama temiz ve orijinalini bulmak kaydıyla.Golf 2 sağlam bir arabadır merak etme.Bakımını yaptıktan sonra taş gibi arabadır.Öncelikle dikkat etmen gereken şey motorunun atma olup olmadığı.Benim VW servisinin bana söylediği şey 90'dan sonraki dizellerin atma motor olduğu.Tabi 90'dan önceki modellerde de atma motor var.Motorun orijinal fabrika çıkışlı dizel olması önemli.Sanırım atmalarda bazı telleri ve kabloları değişik yerlerden geçirmek zorunda kalıyorlar.Alacağın arabanın motorunun atma motor olup olmadığını VW den anlayan birisine veya bir tamirciye sorman iyi olur.Turboysa şaseye mont edilmiş olan ısı sacı olmayabiliyor.4 kapı dizel tabii ki daha kullanışlı ve fiyat olarak da farkeder Golf 2'de..Aracın fiyatına gelince modeline göre ,temizliğine,özelliklerine ,4 kapı olup olmamasına göre dizel bir Golf 2 7000 ile 12000 YTL arasında değişebilir.(Kullanılabilecek bir araç için).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AhMeTH61
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
golf mk2 dizel var turbo yok. istersen görüşebilirz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nihat izmir
|
Verdiğniz bilgiler için teşekkür edrim. Ben tek kapı düşünüyorum motorun fabrikasyon orjinal olduğu aracın motor veya şase numarasından anlaşılabiliyormu acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
motor nosundan anlaşilir JR ile başlıyorsa orjinal dizel olaibilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nihat izmir
|
ramcho şase numarası JR ilemi başlaması gerekiyor ? birde golf 2 nin orjinal 1.9 dizeli varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
Otomobili: VayManyakNaber
|
Motor numarasından sonradan dizel mi orjinal dizel mi olduğu anlaşılmıyor sanırım. Sonuçta atılan motorlar da orjinal motor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
JR motor no su ile başlaması gerekiyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nihat izmir
|
Tabi motor sonradan atılmış olsa bile orjinaldir ama ben fabrikasyon dizel motorlu üretilmiş GOLF 2 1.6 turbolu almak istiyorum.Bahsettiğim arabanın standart parçaları aks rotil debriyaj seti ayna cam krikosu gibi parçaları rahat bulunabiliyormu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: Golf II TD
|
Motorun fabrikasyon orijinal olup olmadığı motor no'sundan anlaşılıyor mu ben bilmiyorum..Söylediğin parçaları da bulabilirsin.En azından ben 2 ay önce sıfır cam krikosu satın almıştım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lostys
İlker Canaz
Otomobili: Tempra 2.0 ie
onyüzbinmilyon baloncuk
|
benzinli isterseniz bi tanıdıkta var cok temiz. kullandım, şahsen hosuma gitti.
|
|
|
|
|
|
If you see me coming Down the street then You know it's time to Go ! and you know it's time to go cause here comes trouble !!!
|
|
|
ismailtunca81
SMAYIL
Otomobili: 1991 GOLF CL 1600 TD
91 GOLF II 1600 TD
|
ben satabilirim 91 model orjınal turbo dizel 1600 cl atma değil orjinal almanya yapım yalnız 4 kapı 11.000 ytl pazarlıksız pazarlık istersen 11 500  ankaradayım gelip görebilirsin dilediğin ustayada götürebilirsin
|
|
|
|
|
|
ERKEN KALKMAYAN AVRATTAN EGERE GELMEYEN ATTAN SAHTEDEN NAMAZ KILANDAN SAKINA KARDEŞİM SAKIN
ÇARŞI HERŞEYE KARŞI...
|
|
|
nihat izmir
|
İsmailtunca teşekkür edrim ama ben tek kapı almak istiyorum düzgün bi şekilde sağını solunu düzeltip sade bir spor araba sahibi olmak istiyorum  dizelden spor araba oluyomu deme oluyo işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|