golf-line2
kadir
golf GTD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sile-R
Şafak Elçi
Otomobili: 6K İbiza Cupra 2
CUPRA 2
|
Arka kırmızı ön turuncu olmalı amerikan tip olması için... Tampona gömülü olmalı, üzerine sadece vidalarsan çok kötü durur. Arka stoplara geçirdiğin kadın çorabı ya da neyse bence derhal sökülmeli... Bide ileriye dönük bir 16 jant düşüncesi içine girersen süper olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: Golf II TD
|
Kadir bence çamurlukta çok daha iyi duruyor.Tampona hiç yakışmaz.Arka tarafa ise hiçbir şekilde bişey yapma.Bence sadece ön çamurlukların üstüne tak o sinyalleri.Sana fikir olsun diye sinyalini çamurluğunun üstünde görebilirsin bu resimde. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Ya bu resim çok büyük çıktı biraz küçültmemiz lazım:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Şimdi oldu galiba.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
Arka kırmızı ön turuncu olmalı amerikan tip olması için... Tampona gömülü olmalı, üzerine sadece vidalarsan çok kötü durur. Arka stoplara geçirdiğin kadın çorabı ya da neyse bence derhal sökülmeli... Bide ileriye dönük bir 16 jant düşüncesi içine girersen süper olur  16 deyilde 15 inc sac jjantı ofsetliyecem takıcam bu tarz  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
saolasın özgürüm beceremiyorum ben ya bu işi  ama camurluğu delmek istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Ama tampona da koyacaksan arkadaşın dediği gibi gömme yapman daha iyi olur çünkü dışarda kaldı mı çok sırıtır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
fazla kalmaz dışarıda en fazla 6mm kalır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
|
Sen bilirsin.Nasıl hoşuna gidiyosa öyle yap bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sile-R
Şafak Elçi
Otomobili: 6K İbiza Cupra 2
CUPRA 2
|
Müdür yaf her buldunu otomobilne takmak zorunda değilsin...Bana sorarsan hiç takmasanda olur  Aracın orjinal hatları çok güzel, dandik sinyalleri araya sokarak bozma...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mördak
Otomobili: GTİ
|
bence sınyalden vazgec onlar bı tek bmw ye yakısıyo ya vw bı alman klasıgıdır amerıcan tipi bozuyo hemde cok kötu duruyo ama jant ofsetleme konusunda sana katılıyorum en alttakı orjınal jantlardan yaparsan cok guzel duruyo bu arada karlık hayırlı olsun cok guzel duruyo ama dogal olarak ucları kısa duruyo uclarını uzatırsan daha guzel durur orjınal olur bırebır baban halleder gıbıme gelıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mördak
Otomobili: GTİ
|
bu arada coraplara katılıyorum orjınal sıyah kırmızı stoplar cok yakısır emın ol..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
ya her bulduğmu taksam aphaci olmuştu  sorım dedim arkadaşlara pek isteyen olmadı bende takmıyom taksaydım dahamı i olacaktı sorduk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
Takma kadir bencede boşver..Çorap konusunda hemfikirim çıkmalı acil  Senin makinanın olayı; jant, yay, egzost..Gerisi gelir zaten
|
|
|
|
|
|
 Daltons@ 6n 1.6 - 6n 16v - 9n2 1.4
|
|
|
|