cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
arkadaşlar rabbit=u.s.a golf=europe 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls;)
|
|
|
|
|
candour2
MEHMET
Otomobili: RABBİT 87
|
değillermiş zaten donanım özelliklerini bilsem siteye böyle bir konu açıp da bilgi istemem. 1272 motor 55 ps diyenler var karbüratörlü diyen var gl yada cl diyenler var ama kullandığım araç RABBİT de 4 noktadan enjöktör , hava akış metresi , ve 180-200 km hıza çıkabiliyor 1272 motor55 ps çıkarmı bukadar sürate ? yeni araç kullanan biri değiliz. aracı yeni aldığım için bu gibi bilgileri sorguluyorum sadece. çünkü ruhsatta yazmıyor aldığım şahıs da ilgisiz sadece binmiş. donanom özelliklerini bilsem zaten konuyu açmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
mk1 cabrio
|
ankara da nerdesin?ben bahçelideyim gel istersen hem tanışmış oluruz hemde arabanın ne olduğunu anlarız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
candour2
MEHMET
|
ankaralıyım ama ankarada değilim rizedeyim yaza gelirim inşallah tanışırız tabiki kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
mk1 cabrio
|
o zaman rize yazarsan bilgi kısmına daha aydınlatıcı olur  yazın bekleriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
candour2
MEHMET
|
inşallah gelirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
mk1 cabrio
|
bi de arabanı tanıtırsan otomobilim bölümünde fotolarla falan daha yardımcı olur herkes.ayrıca msjları büyük harfle yazma ki osman msjlarını silmesin  iyi forumlar kardeş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Hoşgeldin. Aracın detaylı resimlerini de bekleriz. Allah kaza vermesin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
candour2
MEHMET
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
candour2
MEHMET
|
motorun resmini nasıl yollarım siteye?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
candour2
MEHMET
|
siteye nasıl resim yollarız peki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
rabbitle golf aynı araç sadece üretim yerleri farklı olduğundan ufak tefek farklılıklar mevcuttur..aracında b.ihtimalle dediğin 4enjektör konusu doğru tespitse enjeksiyon sistemi mevcut.ama bu sistem hangi tür enjeksiyondur bunu görmeden söylemek mümkün değil.tek noktadır diyesim var fakat 87 model ve american üretim olduğundan tereddüt ediyorum açıkcası.eğer göstergende aktarmanda lastiklerinde vb büyük sapmalar değişimler yapılmamışsa yani 200 doğru bir hızsa karbüratörlü olması, imkanı yok denebilcek kdr küçük.birde sana tavsiyem olsun bir şeyler öğrenmek istiyorsan öğrenmek için çabala bilsek sormazdık,ilk defa şöför değiliz vb yazılar yazıpta altındaki arabanın enjeksiyonlumu karb.törlümü olduğunu,1.3 motorun 200 yapıp yapamayacağını sormak çelişkili bir durum. değillermiş zaten donanım özelliklerini bilsem siteye böyle bir konu açıp da bilgi istemem. 1272 motor 55 ps diyenler var karbüratörlü diyen var gl yada cl diyenler var ama kullandığım araç RABBİT de 4 noktadan enjöktör , hava akış metresi , ve 180-200 km hıza çıkabiliyor 1272 motor55 ps çıkarmı bukadar sürate ? yeni araç kullanan biri değiliz. aracı yeni aldığım için bu gibi bilgileri sorguluyorum sadece. çünkü ruhsatta yazmıyor aldığım şahıs da ilgisiz sadece binmiş. donanom özelliklerini bilsem zaten konuyu açmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcsahan
Mete ŞAHAN
her türlü izolasyon işleri itinayla yapılır
|
mümkünse motorun resimlerini gönderirmisin? ruhsatta yazan koda göre aracın 1300cc olması gerek. 1300 injection makine ben duymadım açıkçası. rabbit olduğuna göre abd için üretilmiş bir makine olabilir. belkide üzerindeki makine ile ruhsatta yazan makine farklı bile olabilir. tabi bunun en kötü ihtimal olmasını dilerim. rabbit farklılılarından biride sinyal ve tamponlardır, tamponlarında normalden biraz daha uzun mu? resimleri yüklersen daha net cevap alabilirsin. tekrar hayırlı olsun aracın.
|
|
|
|
|
|
VW MkII GOLF GTI 1,8 16V 
|
|
|
candour2
MEHMET