hayırlı olsun güle güle kullan Cihan... problem yok di mi?
bu arada alt spoiler aramalarım devam ediyor... ebay Amerika'da ucuza buldum ama kargosu çok tuzlu... benim panjur da bugün geldi Amerika'dan kargosu düşüktü...
Kalamazsın Hayatta Bakire En azindan Hayat Koyar Bikere !!!
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Fatih'e hak veriyorum tampona bi el at bence de.
Bende Fanatic06 daki fazladan gelen angellileri almayı kafaya koydum ama henüz araba olmadığı için alamıyorum. Ben arabayı alana kadar satmazsa o farları kesin alıcam
Henüz slogan yok... Önce arabamı alayım ondan sonra...
İlgililere duyurulur.. 5 Kapı MK1 aranıyor... Az yakan uygun fiyatlı..
Bende Fanatic06 daki fazladan gelen angellileri almayı kafaya koydum ama henüz araba olmadığı için alamıyorum. Ben arabayı alana kadar satmazsa o farları kesin alıcam
vallahi kanka ayın 25 ine kadar elimden çıkarmam lazım yoksa visa koyacak bana 200 ytl ye maloldu 180 e verecem...
Kalamazsın Hayatta Bakire En azindan Hayat Koyar Bikere !!!
saolun arkadaşlar,bu aralar başka masraflar yüzünden kaporta boya ve döşemeye bütçe çıkmıo.ama motor,fren ve yürüyen şu an kusursuz aracın çalışmayan hiçbir özelliği yok,kaporta boyada coming soon
atıf abi gözümde büyüyo,sanayi,adamlar,istediğin gibi olmıcak falan...zamanda yok...ama yapıcam
sanayıler zor. doğru adamı bulup aracı emanet etmek gerek. sağını solunu kurcalamadan tentesini bozmadan düzgün bir iş çıkarirlarsa çok daha diri duracak.