sarkeb
Erdal
Otomobili: 1982 golf dizel 4 kapı
1982
|
Arkadaşlar İki gün önce 1.6 dizel,1982 model golf I'imin sol tarafından ses geldi Aks kafası arızalıymış, yaptırdık tam 160 ytl tuttu. Bu günde direksiyon tutuluk yapıyordu direksiyon mafsalı arızalı dediler. Oda 110 ytl imiş, işçilk hariç.Tabii yaptıramadım Arkadaşlar mafsal tamir olabilirmi, vites böyle çok laçka sallanıyor adeta, daha sıkı bir hale getirilebilirmi, birde debriyaj çok sert bu konuda ne yapabilirim. Biraz uzun oldu ama şimdiden cevap yazıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih_06
fatih
Otomobili: mk1 gtı 1.8 8v
|
kardes aks çok para tutmuş 40 ytl sıfırının fiyatı zaten  vites için tamir takımını değiştirmen yeterli olur hem vites körüğünün içindeki kısım hemde şanzuman bağlantılarındaki pllastikler değişirse sıkı hale gelir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Vitesteki o boşluk benim ufaklıkta da var. Sanırım onu yok etmen zor ama minimuma indirebilirsin tabi. Arkadaşın dediklerini uygulayabilirsin, vites kolu biraz daha sıkı olur ama o boşluk az da olsa, her halükârda olacaktır diye tahmin ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih_06
fatih
|
Firestarter tabi dediğin gibi boşluklar tamamen gitmez ama hissedilir derecede azalır sende yap güzel oluyo valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
|
Aksaraydan bu malzemelerin sıfırını temin edebilirsin... Özellik ile Vites tamir takımını en fazla 20-25 ytl verirsin bir gram boşluk kalmaz...
Ben bu konuda bizim araçları seviyorum kendi bulunduğum şehirde bir tofaşın renonun triger kayışı aynı üretici firmanın 35-40 YTL iken bizim araçların aksarayda 12,5 YTL....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: Golf II TD
|
20 ytl ise valla çok iyi fiyat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih_06
fatih
|
15 ytl ye vites kolunun tamir takımını almıştım ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarkeb
Erdal
1982
|
samimiyetle cevap yazıp yardımcı olan arkadaşlara yürekten teşekkür ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
|
Standart aksesuar ve yedek parçaların hepsi aksarayda bulunuyor bizim araçların... Yan sanayiside var orjinalide... En basitinden fiyatları verim.
Araka stop takım = 60YTL Ön far takım = 55YTL EU Tampon takım = 160 -180YTL Fren merkez tamir takımı = 9YTL Sinyaller = takım 25-30YTL Yan çitalar pimleri ile birlikte = 30 YTL Vites Tamir takımı = 20-25 YTL
Yani sıfırı çok çok uygun fiyatlarla parçaların bunlar en basit parçalar ... Komple motor, şanzıman ve yürür malzemlerde var orda... Ve gayet uygunlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarkeb
Erdal
1982
|
dostum çok teşekkür ederim yan çıtam düşmüştü çok sağol en kısa zamanda sipariş edecem umarım kargoyla sivasa gelir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih_06
fatih
|
Mk1GTI kardeş lazım olduğunda seninle irtibata geçsek yardımcı olabilirmisin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
|
Mk1GTI kardeş lazım olduğunda seninle irtibata geçsek yardımcı olabilirmisin?
Ben buralardayım... Yanlız MK1 parçacısı değilim sadece bende mk1 sahibiyim ve lazım olan parçları nerden nasıl temin ettiğimi paylaşıyorum.... Bunları paylaşmassak kimsenin hiçbişeyden haberi olmaz kimi gider aracına tofaş stobu takar kimi gider faiş fiyatlarla alışveriş yapar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih_06
fatih