TİMUR
Otomobili: 83 SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
 bakın ne buldum 
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
|
|
Burzum
DarkWanderer
|
Belge varsa paylaşırsan sevinecek çok kişi olabilir kardeş... 
|
|
|
|
|
|
Sahip olduklarını kendilerinin en önemli yanı sayanlar genellikle sahip olduklarından daha değerli olamazlar.
|
|
|
TİMUR
|
ne zaman isterseniz ben hazırım
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
Mk1GTI
|
PDF yapmak lazım bunu çok kişiye lazım... Ve gönüllü olarak bu işi üstlenirim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saydam
Otomobili: MK 1 1100
|
eğer yapabilirseniz gerçekten çok güzel olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
gerçekten ii olur zamanında çok aramıştım bende bulamamıştım.bende isterim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
|
Net te 83+ PDF ler mevcut ve onlarda 75-82 modellerde ifak tefek farklılıklar var o yüzden tam istelilen orjinallikte işlem yapmaya engel oluyor.... Bu GUIDE ı PDF yaparsak çok güzel kaynak olacaktır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TİMUR
|
gerçekten ii olur zamanında çok aramıştım bende bulamamıştım.bende isterim  sana getireyim Selçuk yararlanmak isteyenlerede böylelikle yardımcı oluruz 
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
kaosunruhu
|
arkadaşlar bundan istiyorum bende bir tane nasıl ulaşırız biz bu kitapçığa bir şekil edi verin çoğaltalım kopyalıyalım türkçeye çevirelim sitedeki dostlara dağıtalım ortak fon oluşturalım herkez üç beş neyse ortaya koysun kitabı turkçeleştirip çoğaltıp fona katılan herkeze kargo yapalım eğer isterseniz ben derimki bu kadar uğraşıyoruz orjinal parça bulmaya çalışıyoruz herşeyi kuralına kaidesine göre uygulamak istiyoruz olduki allah göstermesin bir musibet kaza bela veyahutta başımız dara düştü arabamızı satmak durumunda kaldık alıcı eski modelde böyle bir kitapçık gördünmü aşık olur aşık olmayıda brakın bu bizim için gerekli bir kitapçık arkadaşlar bu konuya eğilmemizi tavsiye ederim
selam ve dua ile kazasız belasız yola devam MK1 ileeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TİMUR
|
arkadaşlar bundan istiyorum bende bir tane nasıl ulaşırız biz bu kitapçığa bir şekil edi verin çoğaltalım kopyalıyalım türkçeye çevirelim sitedeki dostlara dağıtalım ortak fon oluşturalım herkez üç beş neyse ortaya koysun kitabı turkçeleştirip çoğaltıp fona katılan herkeze kargo yapalım eğer isterseniz ben derimki bu kadar uğraşıyoruz orjinal parça bulmaya çalışıyoruz herşeyi kuralına kaidesine göre uygulamak istiyoruz olduki allah göstermesin bir musibet kaza bela veyahutta başımız dara düştü arabamızı satmak durumunda kaldık alıcı eski modelde böyle bir kitapçık gördünmü aşık olur aşık olmayıda brakın bu bizim için gerekli bir kitapçık arkadaşlar bu konuya eğilmemizi tavsiye ederim
her türlü yardıma varım . iyi de nasıl yapacaz aramızdan biri bu işi düzenleyecek 
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
kaosunruhu
|
ben derimki bu forum sitesinin en eski üyesini bu iş için görevlendirelim veyahutta ben çeviri işini üstlenirim almanca değilmi bu ingilizcemi almancamı çeviriden sonra bir matbaya gideriz bir tanesi ne kadara çıkıyor onu öğreniriz burada yayınlarız parayı yatırana göndeririz eğer isterseniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TİMUR
|
|
|
|
|
|
|
SCIROCCO GTİ MK2 1,8 8V
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
bencede mmantıklı ben halledeyim isterdim fakat iş dışında vaktim pek fazla olmuyor bu sıra malesef 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derwish
Otomobili: golf mk1
|
çeviri konusunda yardımcı olabilirim.. almancam fena sayılmaz ama babamın almancası süper özellikle teknik konularda... ayrıca arabalar mekanik ve motorlar konusundaki 45 yıllık tecrübeside cabası... proje süper katkım olursa sevinirim akıleden arkadaşlara teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaosunruhu
|
timur kanka hafta sonu buluştuğumuzda bu bilgi kitabı işini halledelim gerekli olan çeviriyi yapıp türkçeleştirip dostlarımıza başlayalım dağıtmaya eğer bulabilirsek teknik konulardada kaynak bulup çevirisini yapıp dağıtalım derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|