Yav heryerde ağlayıp duruyon be kardeşim sana temin edicem dediysem parasını vercektin bulcaktık. Sana 15" jantları kim yolladı 250 YTL ue 13" atsleri kim yolladı . Fazla ileri gitmeye başladın sen .
arkadaşlar, aranızda ki konu tamamen ikinizi ilgilendirmekte. sizden ricam, bu tip olayları aranızda forum dışında çözmeniz. takdir ederseniz; bu yazılanları üye olmayan dışarıdan siteyi inceleyen binlerce kişi görebiliyor. şimdiden teşekkür ederim.
ya hakketten ne olduki böyle kakldırdın mk,yı beyler ne oluya ya böyle ikide bir tartışma falan.ya istemeyen forma yazı ve yorum yazmasın böyle tartışmalarda kesip atılacaksa ne anlamı kaldıki
arkadaşlar, aranızda ki konu tamamen ikinizi ilgilendirmekte. sizden ricam, bu tip olayları aranızda forum dışında çözmeniz. takdir ederseniz; bu yazılanları üye olmayan dışarıdan siteyi inceleyen binlerce kişi görebiliyor. şimdiden teşekkür ederim.
Abi sana katılıyorum özel meselelerinizi kendi aranızda çözün arkadaşlar kimsede rencide olmaz
Ersan abi oldumu şimdi bu yaptığın..Merakla beklediğimiz harika bi projeden mahrın bıraktın bizi hemde hususi meseleler için..Yapma bea abi ekle şu resimleri tekrar aranızdaki pazarlık olmuş bitmiş..Bunu uzatmaya gerek yok... Saygılarımla...
Yav heryerde ağlayıp duruyon be kardeşim sana temin edicem dediysem parasını vercektin bulcaktık. Sana 15" jantları kim yolladı 250 YTL ue 13" atsleri kim yolladı . Fazla ileri gitmeye başladın sen .
ya okuyup okuyup duruyorumda ,bu kadar bi insan kesilip atılırmı. adam sana ne yaptıkı böyle kesip atıyorsun ,yok ılerı gitmeye basladın dıyosun ben burda üzülüyorum şahsen
Kim haklı olursa olsun, kişisel görüşüm eski yazdıklarını silmek burdaki insanları adamdan saymıyorsun demektir, kimin kimle sorunu varsa kendi arasında çözmesi daha iyi olur, gerçekten ayıp olmuş...
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...