Gayet güzel. Plakaya başka bir yer bakabilirsin. Ülkemizde keşke 13'' ebadında ince yanak lastik olsaydı. O zaman olayı bitirirdin işte. Eline, emeğine sağlık.
abi gercekten cok güzel bir mk 1 gti olmus.ilk siteye üye olduğumda en cok senin konu gözüme carpmıstı bastan sona okumustum.cok merak ediodum aracın son durumunu nezaman görcez diye kısmet bugüneymis.neys kazasız belasız cezasız kullanman dileklerimle.renk biraz fazla gözalıcı olmus abi sanki
Sakın kesme yaylarını Erşan. Zaten sen vogtland yay almamış mıydın? Takılı halimi bu? 500km sonra biraz daha (10mm) düşüyor haberin olsun. Güle güle kullan, allah kaza bela vermesin.
15 jantla 50 yanakla güzel gözükür sonuçta lastik boşluğu doldurur. birde öne göre arka fazla düşmez amortisörlerinde bi sorun yoktur die tahmin ediyorum yaylara alişamamişsindir...
gözün aydın erşan.allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.artık darısı benim başıma.cesaret edip bir gti alıp başlayamadım restorasyona.zaman ve iş temposu elimi kolumu bağlıyor.bazen çok karartıyorum gözümü ama son anda vazgeçiyorum yapamazsam diye.ne yapsam gözümü kapatıp girişsemmi acaba.yaa arkadaşlar etrafımdaki herkes karşı benim bu isteğime ve hevesimi kırıyorlar.siz bari biraz destekleyip gaz verin de kendime geleyim biraz.
ASIL AZMAZ BAL KOKMAZ KOKARSA YAĞ KOKAR KÖKÜ AYRANDIR!
Yaylar kısa ama arkalar nedense tam inmedi gibi duruyor ama sanırım jant ebatlarından kaynaklı... 15" jant 195/50 lastikle denedik boşluklar ortadan kayboldu.... Ya bide amortisörler durduğu yerde bozulurmu... Aracın önü çukurlara girince zıplama yapmaya başladı... Halbuki Amortisorler taş çatlasa 5000km yol yapmıştır....
Burdada aracın ilk hali ve son hali var.... Bakın bakam nekadar fark çıkmış ortaya...
hayırlı uğurlu olsun.eskiden 15ats ler mi vardı?siyah halinde?bence 15 koysan iyi olur