Tutmaz okadar diye tahmin ediyorum... Gerekli parçaları temin etmesi kolay ve fiyatları ucuz... Bidaha ustanın işçilik parası kalıyorki bu sene biraz abartmışlar 400-450 YTL işçiliklerden bahsediyolar....
Aşağı yukarı ne kadar masraf gider bilen varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar
bu sorunun cevabını haftaya sana net bir şekilde veririm . bugün benim motoru indiriyorlar ne yazikki başında değilim. 1,1 ve 1,3 arasında fazla fark yoktur malzeme açısından rakamlar birbirine yakın olur.
bu sorunun cevabını haftaya sana net bir şekilde veririm . bugün benim motoru indiriyorlar ne yazikki başında değilim. 1,1 ve 1,3 arasında fazla fark yoktur malzeme açısından rakamlar birbirine yakın olur.
resimle resimle renk buldun mu araca
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
Şu halde 140 yapıyor.10 ayda 3 litre yağ tamamladım. Doğrusu kafam karıştı. Kimi yağına suyuna dikkat et epey idare eder diyor.Kimi hemen yaptırman lazım diyor.
280 rektefiye, 400 ytl motor parçaları, 200 usta şu ana kadar 880 ytl tuttu.
4 adet kolburcu= 10 ytl kol yatak = 18 ytl ana kol yatak= 35 ytl subap kavalları = 20 ytl silindir kapak contası= 20 ytl takım conta = 10 ytl subap lastikleri= 7 ytl piston ve segman =250 ytl
hatırladıklarım bunlar birkaç parçam daha var. triger kayışı,triger bilya,yağ, buji,buji kabloları,platin,tevzi makarası,disburutor kapağı, yağ muşürü,hararet müşürü,antifiriz. bunlarda ekstra alınacaklar.