YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 12, 2008, 01:21:46 ÖS
74461 Mesaj 4351 Konu Gönderen: 3756 Üye
Son üye: tceydeliler
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Golf  |  Golf I  |  YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım
Sayfa: 1 [2] 3 4 Yazdır
Gönderen Konu: YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım (Okunma Sayısı 1799 defa)
fatih_06
fatih

Otomobili: mk1 gtı 1.8 8v

Üyelik Bilgileri
Ynt: YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım
Yanıtla #15 : Temmuz 17, 2008, 11:00:25 ÖS

panik geçenlerde buraya yazmıştı kendisi satmayı düşünüyodu vazmıcaymış acaba  Smiley

panik

:-)

Üyelik Bilgileri
Ynt: YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım
Yanıtla #16 : Temmuz 17, 2008, 11:01:32 ÖS

abicim ben herhalde ankara, kırıkkale, mersin, adana dışından alamam gibi görünüyor. kendime güvenemiyorum o kadar henüz. oturduğum yerin etrafından olursa benim içi daha güvenilir olacak. aslında daha iyi olur istanbula gelip almak ama dediğim gibi...

aşılacak yollar var, gidilecek çok yer...
fatih_06
fatih

Otomobili: mk1 gtı 1.8 8v

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #17 : Temmuz 17, 2008, 11:03:57 ÖS

ben trafikte çok geziyorum senin için araştırabilirim denk gelirse haber veririm :tamamdir

ous_polo
oguz oktay

Otomobili: POLO 1,4 TDI 80hp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #18 : Temmuz 17, 2008, 11:04:12 ÖS

kardes koyucan benzinini gazını gecicen sol seride koycan gaza taşı devam yaaa :Dmk1 gti alıcaksan

POLİSLERE İSYAN İNADINA YAN YAN
panik

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #19 : Temmuz 17, 2008, 11:06:53 ÖS

bilmiyorum ki, ümit abi (tanışmıyoruz henüz ama) cevap vermeyince, fiyat konusunda net bir cevap bekliyordum, vazgeçti zannettim ben de. belki de hala düşünüyordur. ama aldığı fiyatı gördüm, o araba bana biraz fazla gelir, fiyat olaraktan yani
bu arada okudum abicim ous_polo eyvalla... aynen sen de sağol fatih 06, dediğim gibi herkese şimididen teşekkürü borç bilirim...

ous_polo
oguz oktay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #20 : Temmuz 17, 2008, 11:16:03 ÖS

kardes acele etmede sabret biras allah en iilerini nasip etsin bizde gene bakınalım saga sola görürsek haberlerimizi iletelim

panik

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #21 : Temmuz 17, 2008, 11:18:33 ÖS

eyvallah, çok acele etmiyom da, araba tutkusu olan bir vatandaşım ben de, sonunda kendime ait bir arabam olacağı için heyecanlanıyorum sadece, zaten maddi durum da bir ya da iki aya kadar kendini gösterecek, şu an için arayıp görüşüp ufaktan ortalıktan heberdar olmaya çalışıyorum.

ous_polo
oguz oktay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #22 : Temmuz 17, 2008, 11:20:26 ÖS

oke kardes allah nasip eder inş biz hala pederin araca devam kendimize alamadık daaa bi vw ama genede senin ni benim i yok yani pederin benim gibi ortak

musa

Otomobili: mk-I

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #23 : Temmuz 17, 2008, 11:43:57 ÖS

dizel mi benzinli mi arıosun?arabayı değiştirmeyi düşünüoz ama daha net bişey yok

nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

T.S.K envateri topçu Çvş..

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #24 : Temmuz 17, 2008, 11:50:26 ÖS

bizim beykozda görüorum 2 tane mk1 biri gri biri turuncu gibi nizam abiye danısmak lasım o bilir belki

gri satılık sitede ilanı var dj-tikito 6000 ytl dizel

turuncu satılık ama satmaz sahibinden comda var 10.000 euro pirelli GTI

Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....Huh?

http://www.vwtr.net/forum/sohbet/forum-kurallari-hakkinda-t338.0.html
melih_226

Otomobili: golf mk1

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #25 : Temmuz 23, 2008, 04:48:50 ÖS

bnm arabayı verelim bende mk1 gtı almayı düşünüyorum http://www.sahibinden.com/orjinal_golf_mk1WQQaXQQ9671825WQQpXQQdisplayitem ilanı bu

panik

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #26 : Temmuz 23, 2008, 09:07:17 ÖS

Abilerim Eskişehirli Melih beyin arabası iyi gibi duruyor, sanırım gidip bir bakmak gerek, ama otomatik araba hiç kullanmadım ben. Kolaylıkları zorlukları sıkıntıları nedir? Düz vitese göre daha mı masraflı mıdır? Mk1lerde ne gibi sıkıntılar yaratır. Tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.

Mk1GTI
1982 VW Golf Mk1 GTI 1,6EG 110Ps

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #27 : Temmuz 23, 2008, 11:49:33 ÖS

bnm arabayı verelim bende mk1 gtı almayı düşünüyorum http://www.sahibinden.com/orjinal_golf_mk1WQQaXQQ9671825WQQpXQQdisplayitem ilanı bu

Çok pazarlık var çok Cheesy

Otomatik iyidir rahattır motor ve şanzuman güzel bi ustada bakım gördü ise uzun yıllar sorun çıkarmaz.... Normal şanzumanlı araçla arasında 1-1,5 litre yakıt farkı olur oda bu rahatlığa değer..

Ama resimlerden gördüğüm kadarı ile kaporta boya istiyor 2000 YTL düzgün işçilik ile yok üstten macun boya dersen 600 e olur....

panik

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #28 : Temmuz 24, 2008, 12:00:27 ÖÖ

sağolasın patron değerlendireceğim.

melih_226

Otomobili: golf mk1

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #29 : Temmuz 24, 2008, 12:30:48 ÖÖ

Çok pazarlık var çok Cheesy

Otomatik iyidir rahattır motor ve şanzuman güzel bi ustada bakım gördü ise uzun yıllar sorun çıkarmaz.... Normal şanzumanlı araçla arasında 1-1,5 litre yakıt farkı olur oda bu rahatlığa değer..

Ama resimlerden gördüğüm kadarı ile kaporta boya istiyor 2000 YTL düzgün işçilik ile yok üstten macun boya dersen 600 e olur....

evet aynen haklısınız araca düzgün bi kaporta boya 1500 ytl istiolar sunni deri döşeme tavan dahil arka panzot alt halı fileks kapı panzotları dahil 450 istiolar ıvırı zıvır 3000 bine süper bi mk1 olur araç aracın gerçekten hiç kazası ve değişeni yok daha kapılardaki borkotlar filan duruyor camlara kadar orjinal motoru ve şanzumanı sorunsuz hepsi yeni toplandı ama koparta boya işte var bi ama idareten bi macun atılıp boyayada 450-500 arası çekolar esk.deki ustalar

Sayfa: 1 [2] 3 4 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: