YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım page 3
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 08, 2008, 06:32:34 ÖÖ
74003 Mesaj 4318 Konu Gönderen: 3712 Üye
Son üye: onuruslu
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Golf  |  Golf I  |  YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım
Sayfa: 1 2 [3] 4 Yazdır
Gönderen Konu: YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım (Okunma Sayısı 1778 defa)
fatih_06
fatih

Otomobili: mk1 gtı 1.8 8v

Üyelik Bilgileri
Ynt: YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım
Yanıtla #30 : Temmuz 24, 2008, 09:58:53 ÖS

araba hem temiz hem düzgün bide orjinal diyosanız 500 600 liralık boya yapılırsa bence yazık olur böyle kalsa daha iyi bence ya tam tamına 4*4 lük bişey olsun yada gittiği yere kadar böyle devam etsin :tamamdir

Mk1GTI
1982 VW Golf Mk1 GTI 1,6EG 110Ps

Üyelik Bilgileri
Ynt: YARDIIM!!Arkadaşlar yaz sonuna kalmadan ben de bir mk1 alabileceğim sanırım
Yanıtla #31 : Temmuz 27, 2008, 02:03:39 ÖS

araba hem temiz hem düzgün bide orjinal diyosanız 500 600 liralık boya yapılırsa bence yazık olur böyle kalsa daha iyi bence ya tam tamına 4*4 lük bişey olsun yada gittiği yere kadar böyle devam etsin :tamamdir

++++

lostys
İlker Canaz

Otomobili: Tempra 2.0 ie

onyüzbinmilyon baloncuk

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #32 : Temmuz 27, 2008, 03:08:15 ÖS

yakışıklı ben bu arabaya tav oluodum ama benim aleti elden cıkaramadık kuzen sag olsun attı bi kazık bana, ama olsun sende bizden birisin artık : http://www.sahibinden.com/orjinallllllWQQaXQQ10147546WQQpXQQdisplayitem

If you see me coming
Down the street then
You know it's time to
Go !
and you know it's time to go cause here comes trouble !!!
panik

:-)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #33 : Temmuz 27, 2008, 03:11:11 ÖS

Sağol patron, haber verdiğin için Undecided ama bugünlerdeki -15gün sürecek- yoğunluğum şehirler arası seyahate izin vermeyecek gibi görünüyor, umarım gidip arabayı da görebilirim... :tamamdir

aşılacak yollar var, gidilecek çok yer...
Mk1GTI

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #34 : Temmuz 27, 2008, 03:14:53 ÖS

yakışıklı ben bu arabaya tav oluodum ama benim aleti elden cıkaramadık kuzen sag olsun attı bi kazık bana, ama olsun sende bizden birisin artık : http://www.sahibinden.com/orjinallllllWQQaXQQ10147546WQQpXQQdisplayitem

Valla bu araca ben kefilim alan uzun yıllar sorunsuz binecek....   Bu araç gibi orjinal el değmemiş bulmak tr de zor çok nadir temizlikteki mk1 lerden birisi....

panik

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #35 : Temmuz 27, 2008, 03:16:00 ÖS

Bir de bugünlerde kadett'e kafayı taktım. Hayırlısı bakalım... İhanet gibi algılanmasın ama çok diri arabalar var, satılık piyasada...
Benim ufak birader zeytinli rock festivaline gidecekmiş, onla beraber ben de giderim, işalla dönüşte de arabayla dönerim... bakalım, bir döneyim ailemin yanına, bir de onlara danışalım, nasıl olur biter bu işler, araba gerçekten dediğiniz kadar iyi görünüyor, balıkesir için; bulabileceğim usta gösterebileceğim yer tavsiyeniz olur da haber ederseniz sevinirim, sağolun... Baktığım kadettleri kafamdan silecek gibi duruyor bu araba, dediğim gibi, hayırlısı...

lostys
İlker Canaz

Otomobili: Tempra 2.0 ie

onyüzbinmilyon baloncuk

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #36 : Temmuz 27, 2008, 03:32:14 ÖS

balıkesir de deil o,bandırmada Smiley

If you see me coming
Down the street then
You know it's time to
Go !
and you know it's time to go cause here comes trouble !!!
panik

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #37 : Temmuz 27, 2008, 03:35:20 ÖS

anaaam, ben ege denizi olan tarafa gidecem bandırma marmaradaymış.... neyse sanırım sanki belki yani umarım işalla maşalla gidebilirm... :-)

saydam

Otomobili: MK 1 1100

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #38 : Temmuz 28, 2008, 10:51:31 ÖÖ

bencede kaçırma güzel araç, ama sökülmesi gereken parçalar var üzerinde ondan sonra çiçek gibi olur

Mk1GTI

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #39 : Temmuz 28, 2008, 11:33:03 ÖÖ

Smiley Şuan 2 kişi talip araca sanırım..... Eyvah eyvah bakalım hanginiz hızlı çıkacak....

Çaktırmadan kızıştırıyorum bende ortamı ha satan duyacak arttıracak fiyatı....

Ben bu araba kaçmaz diyorum başkada bişey demiyorum... Ama GTI merakı olan varsa tekrar düşünün bu binilmek için bi araç...

ceycey0034

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #40 : Temmuz 29, 2008, 12:21:30 ÖS

beyler banada yardım edın

nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

T.S.K envateri topçu Çvş..

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #41 : Temmuz 29, 2008, 01:04:29 ÖS

beyler banada yardım edın

http://www.sahibinden.com/orjinallllllWQQaXQQ10147546WQQpXQQdisplayitem

Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....Huh?

http://www.vwtr.net/forum/sohbet/forum-kurallari-hakkinda-t338.0.html
ceycey0034

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #42 : Ağustos 15, 2008, 08:59:35 ÖS

nizam tessekkuler sımdı sıze bır soru daha yada fıkır alayım bır tane 81 model gti buldum arac talaş sızce ne der fıyat olarak

ceycey0034

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #43 : Ağustos 15, 2008, 09:02:21 ÖS

son bır sorudaha mk1 gti hakkında bılgı de verırsenız sevınır sımdıden tessekkurler not elımde 81 model dızel var orjınal arac ısteyene yardımcı olurum

nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

T.S.K envateri topçu Çvş..

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #44 : Ağustos 15, 2008, 11:43:14 ÖS

nizam tessekkuler sımdı sıze bır soru daha yada fıkır alayım bır tane 81 model gti buldum arac talaş sızce ne der fıyat olarak

kaportası ne durumda çamurluk bagaj taban da çürük var mı motor ne durumda bunlar + veya - etkiler pazarlıgı

Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....Huh?

http://www.vwtr.net/forum/sohbet/forum-kurallari-hakkinda-t338.0.html
Sayfa: 1 2 [3] 4 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: