Golf_ld
Serhan
Otomobili: golf 1,6 diesel
only diesel
|
merhaba arkadaşlar mk1 sağ arka kapı sacına ihtiyacım var nasıl temin edebiliriz cumartesi biri arabama vurup kaçmış ve sanırım düzelecek gibi değil şimdiden teşekkürler yardımlarınıza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
kapıyı değiştirsen ii çıkmacılara yönel bence... o kaçanı bulugunda ise vuruk kapıyı onla düzelt abi tamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
golf 2 nin kapısı uyarsa komple kapı var bende...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Golf_ld
Serhan
only diesel
|
sağ olun arkadaşlar teşekkür ederim ilginize golf 2 kapısını da bilemiyorum olurmu araştırmak lazım ayrıca vuranın plakasını buldum az önce 34 akd 14 mercedes 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
1982 VW Golf Mk1 GTI 1,6EG 110Ps
|
Ver trafiğe 3 gün içinde dönecektir sana hemen... Vurup kaçmanın cezasıda 3 katı masraftır ben öğle yapmıştım 60ytl masrafa kaçtı diye 210 ytl almıştım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Golf_ld
Serhan
only diesel
|
yalnız benim park halinde iken oldu vurmuş kaçmış bide cumartesi günü oluyo olay acaba trafik için fark eder mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
|
yalnız benim park halinde iken oldu vurmuş kaçmış bide cumartesi günü oluyo olay acaba trafik için fark eder mi
yok kazanın hafta tatili yok çök em kanını 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Golf_ld
Serhan
only diesel
|
sağ ol nizam kardeş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
|
sağ ol nizam kardeş  öle araba değerli parçası bol bulunan bişi olsa neyse dersin ama yok öle değil canın sıkması bile çökmen için bi sebeb 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
|
Dalgamı geçiyon... Hiç acımıyacan isterse üstünden 1 hafta geçsin plakayı alan kişi yeni söyledi dersin olur biter... Hiç acıma böylelerine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Golf_ld
Serhan
only diesel
|
haklısınız arkadaşlar şimdi adres araştırıyoruz bulacakmış biri bulunsun güzellikle yoksa savcılıkla halledicez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
|
Senin araştırmana gerek yok ver trafiğe onlar buluyor polis arıyor uzlaşın diyor karşıya zaten... Şimdi adamı kendin bulacan ters bişey yapacak işler sarpa saracak... Polis arasın uzlaştırsın daha ii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
|
kapıyı değiştirsen ii çıkmacılara yönel bence... o kaçanı bulugunda ise vuruk kapıyı onla düzelt abi tamam Abi sakin ol 
|
|
|
|
|
|
Tesisat Sağlam , Yola devam..  
|
|
|
nizam
nizam
|
Abi sakin ol  emre araça yeni olsa pek sorun değil ama eski olunca bi parça için günlerin gidiyor yoksa sakinim  sen değer veriyorsun biri gelip çarpıyor amenna ama adamın olaya yaklasımı senin cinnet getirmene neden oluyor eski ya ne olcak filan sonra gel çarptıgı yeri onla düzeltme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mk1GTI
|
Evt zaten sorun burda başlıyor.... Araç eski model kasko da yok kendin koşturmak zorundasın... Banim aracıma da çarptıklarında verdim trafiğe buldular... Ama 160 YTL parça masraf tutmasına rağmen ben 250 YTL almıştım adamdan... Tampon bulana kadar 2 hafta kaybettim bide sanayide kaporta boya işlemlerini ekle 3 hafta zamanıma malolmuştu... Şimdi düşünüyorumda Az bile almışım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|