teşekkürler arkadaşlar serhan06 ya kanser olacan bişey yok gayet zevkli geçiyo benim açımdan ama usata için aynı sey gecerli değil şurayıda yap burayıda yap diye diye heryeri yaptırdık stoplar bulunmuyormu yaa ben hiç bilmiyodum aklımda olsun bulursam haber verrim hurda arac falan denk gelirse söker alırım
OZGUR.K eyvallah ben genelde sevdiğim ve hastası olduğum şeyleri almaya çalışırım bu arabayıda alana kadar neler cektim zaten
kullandığım aracın özellikli ve belli bi kitlesi olmasını çok severim kaplumbağa golf makaslı ford hacı murat direksiz impala vs vs bu araclar öncelikli gelir
bide uğrasmasını seviyorum naapıyım yapım bu elimden gelse baştan imal edecem ama olmuyo işte
Fındık V8 e bak yahu bunlar hala varmı ortalıklarda yahu.... Tüpte nekadar yakıyor acaba bu merak ettim şimdi... Ama bunla nabılır biliyomusunuz orta susturucu iptali yapılır hafta sonu 20 YTL lik GAZ koyulur ve rolantide Logur Logur gezilir. (Artık nekadar gezilir onu bilemem ama bi 50Km gezer heralde demi)
Bu araç bir restorasyona girse, fena halde ortalığı yıkar aslında.
restorasyona girmiş bi tane var dayımda aynı 64 belaır fotolarını koyarım çok güzel arabalar beşik gibi. serce parmağınla bile güç sarfetmeden direksiyonu çevirebiliyorsun yalnız 6 silindir. 8 silindir 4/54 attırtamadık bir türlü
selam fatih 06 kardeşim sana bişey sorcam araban kaç model bide varsa ban msn ini veririmisin benimki ramis_dogan_78@hotmail.com saygılar bende aynısından almayı düşünüyorumda çürük araba bakıma ihtiyacı var .... bi yardım umuduyla sana geldim