Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: MK1  (Okunma sayısı 9026 defa)

Çevrimdışı nizam

  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
Ynt: MK1
« Yanıtla #14 : 15 Şubat 2008, 01:40:56 »
  golf sahıbı olmak ıcın değil temız bı golf almak ıcın arastır derım ben :tamamdir golfe bınmek bı ayrıcalıktır......... :) :) :)


takdir ettim bu lafı helal
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı GolfGti16VMk1

  • Volkswagen Motorsport
Ynt: MK1
« Yanıtla #15 : 15 Şubat 2008, 12:17:17 »
erşan bu arabayı sana ben zorlamı sattım geldin baktın gördün havaları uçtun sana itimat ettim parasının yarısını aldım satışı verdim yarısını gidince gönderdin terbiyesizce konuşup beni burda insanlara kötülemeye çalışıp durma hoş herkes biliyo neyin ne olduğunu insanlardan parça aldığında parasınıda gönder gönderki laf etmesinler arkadan haysiyetinide kaybetmemiş olursun.

Bu erşandaki arabayı ben sattım arkadaşlar geldi baktı anlıyomuş zaten arkadaş her şeyine baktı aldı gitti dedim al göster bin kullan . Ama şimdi internette gördüm böyle gelmedi diyo sanki parasını havale yaptı fotoğrafla araba gönderdim kargoyla :) saçma sapan konuşmalar bunlar başka bişey değil herkese sevgiler saygılar.
Volkswagen Motorsport

Çevrimdışı warlock

    Otomobil
    mk1 GL
Ynt: MK1
« Yanıtla #16 : 15 Şubat 2008, 14:14:45 »
Kimseye borcum yok allaha şükürler olsun.....   Senin aracı 3 sene oldu alalı 2500$ peşin geri kalan kısmınıda 7 gün içerisinde dediğimiz gibi ben sana hemen havale ettim alcak vercek olayımız olmadı olamazda ben borcuma sadıkım ne konuştuysam odur ve öğlede paranı aldınmı kardeşim aldın olay bitmiştir ve konuyla ne alakası var bunun paranı konuştuğumuz gibi almadım diyorsan amenna ozaman bana sahtekar de dolandırıcı de ne dersen de....  Alırkende araban hakkaten cillop gibi duruyordu nasıl olsa yeni kaporta olmuş ve boyanmış  ban diyebilirdin ozaman erşan sana bu araba yaramaz sen restorasyon yapacaksın seni bu araba üzer diye ama sen paranın peşindesin ve Cenk ten aldığım parçayı diyorsan parasını geciktirmemin sebebi ben değilim akbank ın sorunu ben yılbaşında sonra havaleni yapıcam dedim ve 3 gün sonra internetten havale yaptım ama son onaylamayı nedense sisteden yollamamış cenk bana msj attı param yatmadı dedi erdeğe geldiğim gibi gene netten baktım hakkaten parası hesabımda duruyor aynı şekil gene havale yaptım 2-3 gün sonra cenk gene bana mesaj attı gene gitmemiş... Sorun akbankın güvenlik siteminden kaynaklı olduğuiçin alt tarafı 50 ytl için biraz madur durma düştüm....


  Bide anlat bakalım bana sattığın aracın sen başına gelenleri senin azından bi duyayım....  Kapının önünde sol teker geride mi biraz dediğimi hatırlıyorum senin bana verdiğin cevabıda yeni rot balans oldu usta ayarını belki iyi yapamamıştır gidince baktırırsın....     Valla öğle bi güzel gizlemişsinizki hataları soyulmadan orataya çıkmadı...