Gönderen Konu: direksiyon kutusu yardımı  (Okunma sayısı 1748 defa)

Çevrimdışı bymemo

  • İleti: 34
    • Profili Görüntüle
direksiyon kutusu yardımı
« : 14 Eylül 2010, 19:31:09 »
Arkadaşlar herkese selam!!!çok acil yardım lazım...aksaraydan aldığım mk1 direksiyon kutusu aracıma uymadı..eski direksiyon kutusunun üzerindeki bağlantı lastikleri bölümü yeni aldığımın üzerinde yok,bende iade ettim ve eskisinin aynısını bulamadım..direksiyon kutusunu açtırdım ve burçlarda çok fazla boşluk olduğunu gördük..ne yapmam lazım tornada çıkarmı veya herhangi birşeyle kaplatabilitmiyim veya kimsede çıkma veya sıfır direksiyon kutusu varmııı...aracım tamirhanede yatıyor lütfen acil yardım....

Logged

Çevrimdışı Mk1GTI

  • İleti: 5819
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
  • Şehir: Çanakkale
Ynt: direksiyon kutusu yardımı
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2010, 20:03:29 »
 Bağlantı kelepçeleri ve lastikleri zaten kutunun üzerinde değildir ayrı parçlardır onlar. Söktüğünüz kutununkiler sağlamsa onlarla montajını yapıcaksınız ha dersenki yerleri denk gelmedi ozaman yanlış kutu yollanmıştır ve tahminimce model hatası yapılmıştır. İlk önce aracınınız tam model yılı ve motor koduna göre hareket edin.

Tornada yapacak işiniz yok yaptırmaya kalksanızda yeni kutu almanın daha hesaplı ve sağlam olacağını unutmayın.
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2010, 20:04:34 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"