araçtan araca değişir belki fakat benden önceki 2sahibi ve ben magnatec kullandık hatta ben onların tavsiyesyle kullandım ortalama 50000 km ya yakın bi mesafeden sonra motor yaptırdım.motor açıldığında pistonlardaki çok az kurum dışında her şey ciddi anlamda çok temizdi.açılan motorlarda ne gibi kalıntılar oluyordu abi açıklarmısın mrk ettim bende.
pistonun üzerindeki kurumla yağın pek bi alakası olmaz eger sekmanlarda bir problem yok ise,
Sortie senin pistonunda yağdan mı olup olmadığına birşey diyemem,
Şimdi bu magnatek yapışkanlığı sayesinde enteresan bir biçimde karter, silindir kapağı, vs.(genellikle aluminyum parcalar) uzerinde balcık gibi bi etki oluşturuyo, resimler uzerinde daha iyi anlatırım aslında, fırsat bulup ta resim cekersem...
aynı durum yağ pompası süzgeci, turbo yağ hottumunda da oluyo, o balcıklaşma nedeni ile araba yağ karterinden yağ cekemiyor ve haliyle yağ basıncı düştüğünden yağ lambası yanıyor, eger şanslı iseniz farkedip duruyosunuz, yok değilseniz, varın gerisini siz düşünün,
Acaba VW kendisi mi Magnatek tavsiye ediyo yoksa Doğuş Oto anlaşmalar dolayısıyla mı magnatek tavsiye ediyo?
Motoruna hiç Magnatek girmemiş bir Passat 1.8T 400bin km de daha maşallah kapak açıkmadı arabaya,
Magnatekle böyle bir menzil var mı?
Aslında işin özü bu anlattıklarım tamamen benim gordüklerim, nacizane tecrubem ve düşüncelerim, isteyen istediği yağı tercih eder
pistonun üzerindeki kurumla yağın pek bi alakası olmaz eger sekmanlarda bir problem yok ise,
Sortie senin pistonunda yağdan mı olup olmadığına birşey diyemem,
Şimdi bu magnatek yapışkanlığı sayesinde enteresan bir biçimde karter, silindir kapağı, vs.(genellikle aluminyum parcalar) uzerinde balcık gibi bi etki oluşturuyo, resimler uzerinde daha iyi anlatırım aslında, fırsat bulup ta resim cekersem...
aynı durum yağ pompası süzgeci, turbo yağ hottumunda da oluyo, o balcıklaşma nedeni ile araba yağ karterinden yağ cekemiyor ve haliyle yağ basıncı düştüğünden yağ lambası yanıyor, eger şanslı iseniz farkedip duruyosunuz, yok değilseniz, varın gerisini siz düşünün,
Acaba VW kendisi mi Magnatek tavsiye ediyo yoksa Doğuş Oto anlaşmalar dolayısıyla mı magnatek tavsiye ediyo?
Motoruna hiç Magnatek girmemiş bir Passat 1.8T 400bin km de daha maşallah kapak açıkmadı arabaya,
Magnatekle böyle bir menzil var mı?
Aslında işin özü bu anlattıklarım tamamen benim gordüklerim, nacizane tecrubem ve düşüncelerim, isteyen istediği yağı tercih eder
haklı olabilir mantıklı resimler olsa daha iyi olurdu aslında ab..
bizim düldül 430.000 km de
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
texaco kullanan varmı.yarı veya tam sentetik.fiyatları uygun devir çeviren devirli kullananlara tavsiye ediliyor. ama uzun süreli kullanımda egzantrikleri aşındırıyor da diyorlar. nasıl tespit ettilerse.ölçülmüş biçilmiş bir olaaymı yoksa abi yedi egzantrikleri muhabbetimi şehir efssanesimi.