İç,dış yıkama temizleme,arka polo yazısı iptal edildi,buji kabloları kırmızı yapıldı,egsoz manifold kapağı ve motor bloğunun bir kısmı gri yapıldı,motor mazotla silindi parlatıldı,üst motor kapağı sökülüp içi ve contası silinip temizlendi. Saat 14:00'da işe başladım 19:00 işim anca bitti tabi bende bittim ama değdi çok güzel oldu resimleri haftaya salı ekleyeceğim.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
@OffLineR teşekkürler. Yazı iptali yani yazıyı çıkarmak ben falçatanın ucunu çıkardım yazının altından bi girdim çıkardım tabi bagaj kapağında yapışkan izleri kaldı onlarıda beze tiner döküp temizledim üstünede cila attım çok güzel oldu iz falan kalmadı bide bunu sağlam bi iplede yapanlar var ama önce saç kurutma makinasıyla iyice ısıtman lazım yazıyı anlatabildim umarım.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
anladım yani sadece yapıştırma onlar Ne güzel anlamışım di mi. Ya araba pasta cilaya girecekti ama cumartesi mi girecekti yarın mı girecekti hatırlamıyorum. üfff uyuz oldum. Keşke çıkartıp öyle soktursaydım.
Bu arada hem Golf hem de 1.6 yazısı aynı yöntemle iptal oluyor di mi
bugün sabah dokuzda merkezi kilitlde sorun vardı onu hallettim sonra anten canımı çıkardı lastiği söktüm davlumbazı söktüm anten dağıldı gere topladım istedigim gibi oldu sonra bi güzel parlattım beykoz turu yaptım gözler üstümdeydi bir kişiye birifing verdim araba hakkında....
yarın bakıma giriyor
460 gün 60 hafta 11040 saat 662.400 dakika 39.744.000 saniye 460 gece 460 gündüz...
Askerlik...
Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
Bugün yan sanayi aldığım ön panjurun boyasının attığını öğrendim. 30YTL vermiştik panjura. Üzerindeki astar dandikmiş, boya atmış, rezil olmuş resmen. Şanslıyız ki iade aldılar ve orjinal panjur ile değiştirdim. O da boyasız yokmuş. Beyaz verdiler. Zımparalanacak ve tekrar boyanacak
Egsoz manifoldun üzerinde ufakbi çatlak vardı onu kaynatmak için döküm kaynakçısına gittim adam illa sökdedi bende sökerken cıvataların kafalarının kopmasından korkarak vaz geçtim.