Yeni nesil Peugeot Partner Tepee page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Eylül 08, 2008, 05:18:52 ÖS
70557 Mesaj 4117 Konu Gönderen: 3440 Üye
Son üye: mrtpolo
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Otomobil Forumu  |  Genel  |  Yeni nesil Peugeot Partner Tepee
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Yeni nesil Peugeot Partner Tepee (Okunma Sayısı 19048 defa)
wow
Oktay

Otomobili: T 5 - 2 K

Passat cc gold coast

Üyelik Bilgileri
Ynt: Yeni nesil Peugeot Partner Tepee
Yanıtla #15 : Nisan 15, 2008, 02:49:30 ÖS

Mini cargoya yoğunlaştıkları için bu yeni segmetle uğraşıyorlar yandan camlı ve camlı çıktı.

Halil Kara

Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #16 : Nisan 15, 2008, 02:59:26 ÖS

Bu arada yeni kangoo mayis ayinin ilk gunlerinde ulkemize gelecek.Ticari arac alacaklar biraz sabretsinler partnet tepee ve yeni kangoo incelenmeden ticari alinmaz Smiley

Halil Kara

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #17 : Mayıs 19, 2008, 12:06:54 ÖS

Mayis bitmek uzere ama yeni kangoo halen gelmedi.Sozde mayis basi gelecekti.
Bilgisi olan var mi?

strong
metin

Otomobili: caddy

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #18 : Mayıs 19, 2008, 09:40:21 ÖS

Halil araştırmaların ve paylaşımların için teşekkürler. Oktay ın da dediği gibi arac aynı görüldüğü şekilde piyasa sunulursa ve fiyatı da cazip olursa rakabeti sağlar. Bütün araçlar reklamlarında en üst segmenti sunarlar satışa gelince bir çok eksiklik ve sonunda hayal kırıklığı söz konusu olabiliyor. Araca gelince çok hoş ve etkileyici bir tasarım, sağlam olduğunu pek sanmıyorum peugeot un tüm modellerinde olduğu gibi. Teşekkürler !

Halil Kara

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #19 : Mayıs 20, 2008, 01:43:21 ÖS

Halil araştırmaların ve paylaşımların için teşekkürler. Oktay ın da dediği gibi arac aynı görüldüğü şekilde piyasa sunulursa ve fiyatı da cazip olursa rakabeti sağlar. Bütün araçlar reklamlarında en üst segmenti sunarlar satışa gelince bir çok eksiklik ve sonunda hayal kırıklığı söz konusu olabiliyor. Araca gelince çok hoş ve etkileyici bir tasarım, sağlam olduğunu pek sanmıyorum peugeot un tüm modellerinde olduğu gibi. Teşekkürler !

Rica ederim begenmenize sevindim.
Pug un saglamlik ve kalite anlaminda eksiklikleri muhakkak ki var rakiplerine gore.Fakat bu tarz hafif ticari araclarin su anda hicbirisi 4/4 luk degil.Muhakkak rakiplerine gore artilari eksikleri olabiliyor.Peder bey ticaretle ugrastigi icin hafif ticari aliyor surekli.Benim amacim aldigi aracin benim de kullanabilmem bir binek otomobil kadar olmasa da ona yakin bir konfor degeri yol ozellikleri sunabilmesi.Yeni partner bu anlamda citayi yukseltecek gibi gorunuyor ama tabi erken konusmamak lazim.Once yeni kangoo gelecek partner in gelmesine daha zaman var.Fakat Renault sozunde durmadi.Mayis in ilk gunlerinde arac gelecekti fakat mayis nerdeyse bitiyor daha herhangi bir haber cikmadi.Arac gelir gelmez hem kangoo hem de partner test surusu yapar buraya daha detayli bilgiler eklerim.
Hosca kalin...

saydam

Otomobili: MK 1 1100

Mk1 anlatılmaz, yaşanırrr...

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2008, 12:21:50 ÖS

Mayis bitmek uzere ama yeni kangoo halen gelmedi.Sozde mayis basi gelecekti.
Bilgisi olan var mi?
dün reklamını gördüm televizyonda çıktı herhalde !

Halil Kara

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #21 : Mayıs 25, 2008, 02:32:31 ÖS

dün reklamını gördüm televizyonda çıktı herhalde !

Evet bende gordum reklamda az once Renault'un sitesine baktim.Arac nedense gozume cok kotu geldi Smiley Zaten benim yeni kangoo da sevdigim sey aracin ic mekaninin diger ticarilere gore daha kaliteli gorunmesi.yeni kangoo Multix in fiyati 27 den basliyormus.Paket1,Paket2 vetekno paket alinanca 31-32 civarina cikar fiyati.Bu fiyatta gayet iyi.Kotu olan sey aracin tasarimi Smiley Bu hafta ici Antalya ya gidecegim sanirim ilk isim yeni Kangoo yu test etmek olacak.Detaylari ogrendikce buraya aktaririm.
Hosca kalin.

saydam

Otomobili: MK 1 1100

Mk1 anlatılmaz, yaşanırrr...

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #22 : Haziran 19, 2008, 06:18:05 ÖS

yeni peugeot partner şu an istanbulda bayilerce test ediliyor, fakat daha satışa sunulmadı.

Halil Kara

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #23 : Haziran 19, 2008, 07:58:41 ÖS

yeni peugeot partner şu an istanbulda bayilerce test ediliyor, fakat daha satışa sunulmadı.

Evet Istanbula gelmis.Citroen in bana verdigi bilgiye gore partnerle kardes olan berlingo nun agustosta satisa sunulmasi yonundeydi.Sanirim partnerde berlingo gibi agustosta satisa sunulur.Ticari arac almak isteyenler acelesi yosa bu iki araci beklesinler derim.Yeni kangoo ve bu iki arac ticarilerde yeni bir yol cizecek gibi gorunuyor.Su anki rakiplerine oranla epey yenilik ve konfor ekipmanlari sunuyorlar...

burak_37

Otomobili: vw transporter

volumeııııııı[]ı bassııııııı[]ı treableııııııı[]ı

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #24 : Temmuz 01, 2008, 04:07:29 ÖS

arkadaşlar sohbet koyu hemen giriyim dedim:Dbu resimdeki partnerlerin dış tasarımı türkiye yollarında olmayacak gibi gözüküyor hatta hiç olmaz bence.ama motor gücüyle caddy ide geçmekte:D75ps 90 ps ve 110 ps olacakmış bildiğim kadarıyla.ama donanaımlarıyla üst sıraya oturmuş durumda kangoya gelirsek araba iyi ama içi bomboş:Dsadece klima ayarları ve radyo cd si var:D ama partnerden çok tutulacağı kesin niye diye sorarsanız benzini koklayarak yakması ve parçasının ucuz olması

strong
metin

Otomobili: caddy

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #25 : Temmuz 01, 2008, 11:39:51 ÖS

ben bir hafta önce gördüm kango yu pek bi oyuncak gibi duruyo caddy nin yanında da çok ufak kaldı ayrıca  Shocked

Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: