Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: VW yenı modellerı  (Okunma sayısı 6284 defa)

Çevrimdışı SNCKTR

  • Nekmiye Babo Jiv...
VW yenı modellerı
« : 25 Mayıs 2011, 17:06:09 »
degerlı VWtr.net sakınlerı bu bolumumuzde vw gelecek olan modellerını paylasalım bılıyorsunuzkı vw odulden odule kosuyor ve bos durmuyor ,
baska sıtelerden takıp edecegımıze ortak bır noktadan takıp edelım  :melek:
ilk yenılık benden



yeni Sportline modelleri için açılan çok yönlü Transporter serisi sipariş olarak artık daha tarzı ile kullanılabilir. her zamankinden daha sunan büyük değişiklik, yeni Sportline şartname £ 30.100 (KDV hariç) ve panel van için (KDV hariç) £ 28.220 başlayan fiyatlarla kısa ve uzun dingil mesafesi, hem panel van ve kombi modelleri mevcuttur kombi için.

Tüm modeller ve rafine ve verimli 2.0 litre BiTDI 180 PS dizel motor ile donatılmış olan standart olarak altı-ileri manuel şanzıman ile sunuluyor. Yedi vitesli DSG şanzıman £ 1.400 prim için tüm modellerde seçenek olarak kullanılabilir.

pratiklik ve işlevsellik Transporter ile eşanlamlı tüm koruyarak yeni modeller cesur ve sportif tasarımı bulunuyor. Önde, çarpıcı bir krom revize farlar tarafından çerçeveli detaylandırma ile siyah ızgara parlak. Aşağıda bu, yeniden renk kodlu tampon alt ızgara eleman her iki tarafında oturup ön sis farları içerir.

Ek stil ipuçları, paslanmaz çelik yan barlar ve eşsiz 18 inç 'Sportline 5 kollu' alaşımlar cilalı dahil gümüş ve saten siyah bitmiş, arka ışık üniteleri ve arka tavan spoyleri daha Sportline modelleri ayırt füme süre. Refleks gümüş metalik, Derin Siyah yanar döner, ya da bir siyah tavan parlak zıt isteğe bağlı, Candy White: agresif ve maksatlı bir görünüm şık boya kaplama seçimi ile tamamlanıyor.

Içinde, Transporter kabinin pratik ve konforlu iç diğer özel iki tonlu deri döşeme featuring Sportline modelleri ile geliştirilmiştir.

Tüm Transporter serisinde olduğu gibi, yeni dizi-Sportline modelleri tepesi ABS, ESP (Elektronik Sabitleme Programı) ve EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtımı) ile emniyet sınıfında lider seviyeleri bulunuyor.

Ayrıca, tüm modeller Sportline yarı otomatik klima gibi ek donanımlar geniş bir liste ile donatılmış olan, yerleşik tam bir Avrupa uydu navigasyon, arka park sensörleri, yedi inçlik renkli dokunmatik ekran içeren multimedya sistemi-Bluetooth bağlantısı ve elektrikli camlar içinde.
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Ynt: VW yenı modellerı
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2011, 17:58:30 »

Çevrimdışı SNCKTR

  • Nekmiye Babo Jiv...
Ynt: VW yenı modellerı
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2011, 23:41:16 »


Başlatılır andan itibaren Eos popülerlik tartışılmaz oldu. güneş olmadığında için - - Eos tam konvertibl yararları ve birleştiren bir hard-top Coupé. Henüz sadece bir eğim ve slayt sunroof standart olarak monte edilen konvertibl olması, kendi sınıfında benzersizdir.

katlama hard-top tavan çizme, işgal minimal uzaya düzgünce kat sağlayan, beş bölümden oluşuyor. çatı kapalıyken, bagaj kapasitesi 380 litredir; çatı 'kapalı', bagaj hacmi 205 litre ile. çatı fonksiyonu düzgün ve verimli: açma veya kapama sadece 25 saniye sürer.

Açık ve yapılandırılmış yatay konturlu, yeni Eos görünümünü Volkswagen tasarım DNA kodu izler. Yeni farlar arasında şimdi genişletme üç parlak siyah struts oluşan bir radyatör ızgarası olduğunu. Eos onun yeniden işlenmesi, iki bölümünden dışarı standları arkasında arka farları ve difüzör ile yeniden tasarlanan arka tampon LED YTL.

Park Assist 2 Eos, iki paralel ve dik park manevralarını yardımcıları giderek popüler bir sistem üzerinde ilk kez kullanılabilir.

Yeni Eos şimdi de daha kapsamlı bir rahatlık, lüks ve teknoloji ile donatılmıştır. Direct Shift Şanzıman (DSG), Bluetooth bağlantısı, alarm sistemi ve Medya Aygıt Arabirimi (MDI) gibi yeni standart öğeleri deri döşeme, alaşım jantlar, RCD510 ses, çift bölge iklim kontrolü klima içeren zaten etkileyici listeye eklenmiştir , yağmur algılama silecekler ve arka park mesafe sensörleri.

Bu kapsamlı standart donanım listesi "Eos, uydu navigasyon sistemi için önemli ölçüde geliştirilmiş Park Assist 2 yeni (RNS510), LED farları ve bir spor olan bir çarpıcı yeni 18 birleştirir Paketi ile Bi-Xenon farlar içeren bir çok özlü seçenek yelpazesi yaprakları alaşım jant, koyu arka farlar ve adaptif şasi kontrolü LED renkli.

etkileyici performans ve ancak son zamanlarda devam edecektir revize Eos motor yelpazesinin verimlilik - 103kW common rail TDI dizel motor hem de 2.0 litre ve TSI benzinli motor turbo 2.0 litre 155kW şimdi DSG şanzıman münhasıran evlendirilen vardır.








« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2011, 23:41:39 Gönderen: SNCKTR »
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Ynt: VW yenı modellerı
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2011, 01:22:52 »
amarok var cok cılgın bır arac :) dodge kdr etkıleyıcı

Ynt: VW yenı modellerı
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2011, 01:37:25 »
amarok var cok cılgın bır arac :) dodge kdr etkıleyıcı
Linkini paylaşmıştım yukarıda 2 gün önce  :D

Çevrimdışı SNCKTR

  • Nekmiye Babo Jiv...
Ynt: VW yenı modellerı
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2011, 15:36:04 »
up efsanevi Nürburgring-Nordschleife de VLN dayanıklılık serilerinin bu Pazar günkü tur için, Craig Lowndes ve Warren Luff Audi'nin Avustralya sürüş ikilisi Audi'nin ile bir tur almış kurşun olarak
Neckarsulm, Almanya R8 LMS yarış arabası (ve aynı zamanda R8 yol otomobili) üretir quattro GmbH fabrikası.

Lowndes ve Luff Pazar günü 200'den fazla araba alanına karşı ünlü devre savaş yapmadan önce, bunlar zaman aldı dünya standartlarında tesisler ve tarihi bir gittik yarış arabası üreten gider üstün teknoloji ile tanışmak için Şubat ayında Bathurst 12 Saat 'de ikinci sırada bu yıl. Aynı yarış arabası onlar sınırı Nürburgring'de bu Pazar için bastırıyor olacak.

"Öyle mi, böyle muhteşem bir tesisin tutku, hassas ve teknoloji yarış arabaları dökülür görmek sadece awesome," Luff dedi.

Tom Kristensen gibi efsanevi Audi sürücüleri yanında - Ve fabrika ziyaretleri her Audi yarış pilotu olduğu gibi, Lowndes ve Luff da RS6 bir alüminyum kaput üstüne isimlerini imzalamaya davet edildi.

200'den fazla araba bu Cumartesi F1 yarış pisti ve Nordschleife devre bir affetmez 24,369 km birleşimidir Almanya, batısında efsanevi Nordschleife yarış pistinde rekabet başlayacaktır.

Avustralyalı V8 Supercar serisinden iki yıldız, ama zaten Şubat ayında Bathurst 12 Saat yarışında Audi yarış deneyimi Takımı'nın Audi R8 LMS bir muhteşem ikinci sırada ünlü var Nurburgring yaşadıkları çok sınırlı, Luff ile tahrik olmak bir kez daha önce Lowndes hiç bunu tahrik asla sahip!

Ama Cumartesi günü eleme oturumu öncesinde, her iki Avustralyalı Le Mans kazanan Marco Werner uzman vesayet altında yolda zaman harcayacaksınız.

"R8 LMS muhtemelen şimdiye kadar tahrik var en iyi yarış otomobili." Luff dedi. "Audi gerçekten çok iyi bir dayanıklılık yarışı kaydı var. Öğrenme parça, ama çok zordur Marco Werner rehberlik biz ilerleme yapıyoruz. otomobil ve ekibi bu yüzden umarım ben Audi'nin dayanıklılık yarışı mirasının parçası olabilir ki iyi. "

"Ben fabrika turne ve müze bakarak, Audi ile gün harika bir çift vardı. Şirket fantastik bir geçmişi vardır ve çok da motor sporları mirasının gurur duyuyoruz. Ben Nurburgring bu hafta sonu olduğu için bir başka değerli bölüm ekleyebilirsiniz umuyoruz "Craig Lowndes ekledi.

çifti, dört saatlik yarış için Pazar günü Cumartesi sabah eleme ve öğlen başlamadan önce R8 LMS yarış arabası sadece bir iki saat alıştırma oturumu olacak ama güçlü gösteren eminiz.
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif