Gönderen Konu: Volkswagen’ den Polo ve Golf modellerinde yeni tour donanım paketi  (Okunma sayısı 6838 defa)

Çevrimdışı TuningLINE

  • İleti: 2943
  • Polo Community
    • Profili Görüntüle
2008 model yılı kapsamında mevcut ürün yelpazesinde geniş kapsamlı bir yenilik gerçekleştiren Volkswagen Binek Araç, hem yeni Tour donanım paketiyle, hem de mevcut donanım seçeneklerini daha da zenginleştirmesiyle dikkat çekiyor. 2008 model yılıyla birlikte satışına başlanan Tour donanım paketi özellikle yüksek standart donanım listesi ve uygun fiyatlarıyla ön plana çıkıyor. Polo ve Golf modellerinde benzinli ve dizel olmak üzere oldukça geniş bir motor yelpazesinde kullanıcıların beğenisine sunulan Tour donanım seçeneği gövde üzerindeki Tour etiketi, özel seri döşeme alternatifleri ve standart donanım içerisinde yeralan alümünyum jantları ile farklılaşıyor.

Polo Tour versiyonunda sürücü ve yolcu ön ve yan havayastıkları, alüminyum jantlar, ABS, uzaktan kumandalı merkezi kilit, alarm, 3 kollu deri direksiyon simidi, gövde rengi yan aynalar ve kapı kolları gibi aksesuarlar standart olarak sunulurken, Golf Tour versiyonunda ise arka park mesafe sensörleri, hız sabitleyici, alüminyum jantlar, tam otomatik klima, ABS, ön sis farları, ön kol dayama ve çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi gibi aksesuarlar standart olarak sunuluyor. Tour donanım paketiyle birlikte 2008 model yılında Polo modelinin 1.4 lt 80 HP’lik benzinli motor versiyonunda ise artık konvansiyonel otomatik şanzımanın yerine 6 ileri vitesli Tiptronic şanzıman bulunuyor.

Ağustos ayı başı itibariyle satışına başlanan 2008 modellerde sunulan bir diğer yenilik ise Golf, Golf Plus, Eos, Passat ve Passat Variant modellerinde sunulan radyo/CD çalarlı müzik sistemine MP3 çalar özelliği olarak göze çarpıyor. Ayrıca Golf, Golf Plus, Jetta, Eos, Passat ve Passat Variant modellerinin Tiptronic vites versiyonlarında ise donanım seviyesine bağlı olarak direksiyondan vites kumandası müşterilere sunuluyor.

Volkswagen artırılan standart donanımlarına ek olarak 2008 model yılı araçlarında cazip indirim seçeneklerinin ve takas desteğinin yanısıra kredili alımlarda da kişiye özel çeşitli ödeme alternatifleri oluşturuyor. 60 ay vadeye kadar uzayabilen uygun kredi opsiyonlarında tüketici tavsiye edilen fatura fiyatının % 80’ine kadar kredi kullanma şansına sahip.
 
Kaynak : sirkethaberleri.com
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz