Gönderen Konu: Volkswagen, birinci seçildi  (Okunma sayısı 1991 defa)

Çevrimdışı TuningLINE

  • İleti: 2943
  • Polo Community
    • Profili Görüntüle
Volkswagen, birinci seçildi
« : 27 Nisan 2007, 11:34:27 »
Volkswagen binek araçlar, sektöründe müşterisini en çok memnun eden marka seçildi. Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile Ka Araştırma Şirketi'nin ortak girişimiyle başlatılan Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) çalışmasının 2006 yılı 4. çeyrek sonucuna göre Volkswagen Binek Araçlar müşteriyi en çok memnun eden marka seçildi.

Türkiye genelinde 81 il ve tüm ilçelerde gerçekleştirilen görüşmelerle şekillendirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi sonuçlarına göre, Volkswagen Binek Araç markası, 2006 yılının son çeyreği sonuçlarına göre müşterisini en çok mutlu eden binek otomobil markası oldu. 2005 yılı son çeyrek sonuçlarında da aynı başarıya imza atan Volkswagen Binek Araç, böylece geçtiğimiz yılın da Türkiye'de binek otomobil sektöründe müşterisini en fazla mutlu eden markası olmayı başardı.
Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME)'nin veri toplama aşamasında, tüm tesadüfi örnekleme ve telefon anketi yöntemi ile 10 bin 425 ayrı görüşme gerçekleştirildi. Araştırma sonunda 82 puan toplayan VW Binek Araç markası, 2006 yılı TMME ortalaması olan 76 puanının 6 puan üstünde bir sonuçla Türk tüketici tarafından değerlendirildi.

Volkswagen Binek Araçlar Marka Genel Müdürü Birgül Ak Karacahisarlı; tüm Doğuş Otomotiv ekibi, yetkili satıcı teşkilatı ve iş ortaklarıyla beraber müşteri memnuniyetini ön planda tutarak satış ve satış sonrasında önemli bir yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi. Karacahisarlı, yaptığı açıklamada, "Bu yatırımın, müşteri nezdinde üst üste iki yıl takdir toplaması ve Volkswagen markasını bu alanda sektör birinciliğine taşıması bizleri mutlu etmiş, gururlandırmıştır. Hedefimiz, kaliteli hizmet anlayışımızı iş ortaklarımızla satış ve satış sonrasında geliştirerek sürdürmektir" dedi. 

Kaynak: İHA
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Logged

Çevrimdışı warlock

  • İleti: 454
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: mk1 GL
Ynt: Volkswagen, Birinci Seçildi
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2007, 19:13:46 »
Allahtan araçlar VW de fazla sorun yaşamıyoruz eğer sorunlu olsalardı sanırım servis sıkıntısından sondan 1. olurdu...