Continental aldım..Good year gt3 kullanıyodum fazla iyi bi lastik değil fakat hiçbi sorunda yaşamadım bugüne kadar.Bakalım ocntinental nasıl ilerleyen günlerde görcez.Almandan şaşmam made in germany
Continental aldım..Good year gt3 kullanıyodum fazla iyi bi lastik değil fakat hiçbi sorunda yaşamadım bugüne kadar.Bakalım ocntinental nasıl ilerleyen günlerde görcez.Almandan şaşmam made in germany
Hayirli olsun.Continentalin hangi modelini aldin. Ben passatta continental premium contact2 kullaniyorum ve oldukca memnunum.
conti bravuris aldım.Yeni bi model, performans tipi + jant korumalı bi lastik..İdare eder işte çok fazla bi beklentimiz yok fazla kaydırmasın, sağlam bassın yere yeter
conti bravuris aldım.Yeni bi model, performans tipi + jant korumalı bi lastik..İdare eder işte çok fazla bi beklentimiz yok fazla kaydırmasın yeter
Himm anladim.Bu modelini ilk defa duyuyorum.Genelde premium contact satilir.Deneyimlerinizi paylasirsiniz artik.Ben continentalden sasmam.Fiyatina gore gercekten guzel bir performans sergiliyor.Michelin Alpin de kullandik ve hic farki yok diyebilirim.Tekrar hayirli olsun gule gule eskitirsin insallah
Himm anladim.Bu modelini ilk defa duyuyorum.Genelde premium contact satilir.Deneyimlerinizi paylasirsiniz artik.Ben continentalden sasmam.Fiyatina gore gercekten guzel bir performans sergiliyor.Michelin Alpin de kullandik ve hic farki yok diyebilirim.Tekrar hayirli olsun gule gule eskitirsin insallah
Lastikler virajlarda pek iyi değil şimdilik.Hatta vasat diyebiliriz arabanın yol tutuşu sıfır.dışa savrulmanın yanında titreme yapıyor ve arkayıda atıyor..Frenler çok iyi, çukurlara hassasiyet gayet güzel...Umarım rodajla alakalıdır ilk kez lastik değiştirdiğimden hiçbirbilgim yok