POLO 6N el yapımı Logosuz panjur işinede girdik ama bakalım bitirip altından kalkabilecekmiyiz, sadece kaba taslak olusturduğum panjurun resmini atıyım... İnşallah biterde bişeye benzer...
Uygun bir zaman buluncada birleşme yerlerine Muharrem kardeşim ile macun çekip, mat siyah boya atıcaz komple...
Kardeşim işin çoğunu bitirmişsin:) Benim ve senin istanbulda oldumuz bir an denk getirelim macunu atarız bizim dükkanda...O iş kolay:)
Cem pilini bulsanda performans alamazsın, zaten alıcagın sıfır pilin kutusunda ömrü bitmiştir
K700 bataryası veyahut ince bir batarya alırsan (LG) gibi onu bir kaç lehimle 8110 bataryası kutusu içine yerleştirebilirsin
3110 ilk telefonumdu sene 96 da :)8110da uzun süre kullandım sonra kayar kapaklı düğmeyle açılan 7110 muydu neydi yeşildi ona geçtim felan..batarya konusunda bataryanın dışı lazım zaten içi kolay iş
fabrikanın ihtiyacı pilleri temin ettiğimiz tahtakalede bir yer var. bende ona sordum aldığım cevap bu oldu. arasıra gittigidiyor a bak düşer belki.
Sıfırını bulması zor bi ihtimal kenarda köşede kalması gerek, o da ömrü bitiktir, ama şunu diyim eskiden topkapıda tranvay yolu kenarında bez üstüne eskiciler açılırdı, onlarda kesin oluyo o tür telefonlar... Ama onlarıda kaldırlar... Aklımda benimde görürsem biryerlerde alıcam...
Pandizotla biraz oynuyacağım demiştim, biraz değişiklik yapıp bitirdim... Arka kısmına otomatik guneşlik taktım,orta kısmıda biraz genişletip ince bir tül ile bitirdim.... Orta kısma TS 6985 bakıyorum şimdi...