suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
emniyet kemerini kullanmak kendi sağlımız için önemli arkadaşlar.bence üşenmeyip kemerimizi takalım.adamlar böyle bir özelliği araca koymaya üşenmemişlerse sizde takmaya üşenmeyin.sevdiklerimizi hatırlayalım.
Sonuna kadar katılıyorum.Bende üşenirdim eskiden şimdi bakkala bile gitsem takıyorum...trafik kazalarında vatandaş canının %70 ini emniyet kemerine%15 hava yastığına % 10 %5 şansına araç karoserine bağlı olduğunu duymuştumbağlıymış
|
|
|
|
|
|
Kupa Gören Masum KadıKÖYLÜ  
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
Kafamda kendi kendime güzel bir kabartmalı pandizot yapma fikrim var ama şu hırsızlardan korkmasam hemen yapıcam, bakalım şekilli bişey çıkarabilirmiyiz Polo için. Resim Cem den alınmadır.( Bu tarz bişey yapmayı düşünüyorum,Tam olarak planlara başlamadım ama,Bakalım.) 
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
uğraşma göndereyim sana istersen:)yapım aşamasında resimleri var olması lazım evdeki pc.de kolaylık açısından istersen akşam atayım hatırlatta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
uğraşma göndereyim sana istersen:)yapım aşamasında resimleri var olması lazım evdeki pc.de kolaylık açısından istersen akşam atayım hatırlatta  Gönderirsen iyi olur, bakıyım bi fikir olur en azından ben gri ile kırmızı veyahut turuncu tonlarını kullanıcam ama kullanılacak kolonlara karar veremedim daha bakalım yaparız bişeyler...
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Otomobili: T 5 - 2 K
Passat cc
|
Eskiyen yıpranan anahtalığınız üzerinde bulunan vw logosonu temini,t5 lerin kullanma klavuzunnun bulunduğu fermuarlı dosyada ikitane logo var.Bir tanesini söküp tırnaklarını kırdıktan sonra törpü ile biraz düzeltikten sonra japon yapıştırıcısı veya bali ile yapıştırın ve sonuç  iki yıl önce uyguladım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Passat cc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
yok abi sen bu arabayı tekrardan imal edeceksin bunu anladım... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
strong
metin
Otomobili: caddy
|
çok iyi ama bunu neden yaptın ki senin bagaj bölümü yok mu nasıl aydınlatacak ki bu ışık bagajını ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Passat cc
|
Bagaj bölmesini kullanmıyorum,ışık tepeden vurunca bagaj daha iyi aydınlatılıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Passat cc
|
T5 sis kapağı ve sis lambasıUzun zaman önce yolda bulduğum sis kapağını sakladım zamanı gelince işe yarar dedim matkapla delip test ettim,sonuçlarını beğendim .Sis lambası aldım. Üstteki kapak test ettiğim.  Sonra kendi kapaklarını deldim.   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLader G60
AhMeTH61
Otomobili: Doğan SLK 1.6
|
Oktay abi arabayı rahat bırak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TrigG3R
Mehmet Ali
Otomobili: 2008 transporter 105
Yetişemezsen el salla
|
sis farları güzelde panç denen bişi var öle yüzlerde çapı 3 mm olan matkapla delicene sis çapınca pançla direk delsen daha güzel çıkar ve bir arkadaşımız bas kutusu yapmış o kutunun içine köpük strafor gibi bişiler yapıştırın daha ii ses alırsınız unutayın bas alınmak istenen yer sert olmıcak sert olunca bası keser içine strafır yapıştır yada dış cepe ısı yalıtım da kullanılan mazemeler var onları kesip yapıştırın daha ii ses elde edersiniz ve tahtasınıda 3 cm lık MDF den yapın sunta olmaz kutuyu en fazla 10 cm arayla vida atın
|
|
|
|
|
|
Tr!gG3R
|
|
|
wow
Oktay
Passat cc
|
TrigG3R; sis farları güzelde panç denen bişi var öle yüzlerde çapı 3 mm olan matkapla delicene sis çapınca pançla direk delsen daha güzel çıkar Marangozların ve mobilyacıların kullandığı yuvarlak buat açmadan bahsediyorsun,civarımızdaki marangozlarda temiz buat açma yok bari kendim yapayım dedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|