wow
Oktay
Otomobili: T 5 - 2 K
Passat cc gold coast
|
Kışlık Bakım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Passat cc gold coast
|
-akü suyunun kontrolü (göstergenin kontrolü yeşil yada mavimsi olması) -lastik basıncı kontrolü -sileceklerin kontrolü -silecek suyunun eklenmesi alkollü yada antifiriz esaslı (camsil) -ilk yardım malzemaleri yangın söndürücü nün bulundurulması -zincir, takoz ve çeki halatının bulundurulması
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Telefon kartıyla emniyet kemeri sesi kesme atarafımdan denendi  
|
|
|
|
|
|
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
Telefon kartıyla emniyet kemeri sesi kesme atarafımdan denendi   bende öyle bi durum yok yahu ikazmı veriyo emniyet kemeri alallaa 
|
|
|
|
|
|
 quattro
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
bende öyle bi durum yok yahu ikazmı veriyo emniyet kemeri alallaa  Sende bende olmaz böyle şeyler Oğuzzzz biz eskidik artık....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
eski adı sortie34..
|
Yeni arabalarda emniyet kemeri takmayı hatırlatmak için bi sinyal ötüp duruyor kemeri takınca susuyor genelde herkes kemeri arkadan takıyor benimde aklıma böle bişey geldi daha doğrusu ilham aldım diyelim bunun plastik olanları internette satılıyor.
|
|
|
|
|
|
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
|
Abdullah sen bu aralar bayağa projelere sardın,son konuştuğumuz projeden umut var mı? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
eski adı sortie34..
|
Bu kartı t5'te kullanıyorum.son proje ile haftasonu uğraşacağım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
abdullah helal olsun gerçekten bu gün bi abim otomatik civic almış al dene dedi.bindik dıt dıt ötüp duruyor illa kemer takıcan..kendi kendime düşündüm acaba arac bnm olsaydı nsl yapardım bu sesi keserdim diye,bu yol aklımın ucundan dahi geçmedi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
eski adı sortie34..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Arka emniyet kemerinin ucunu bir şekilde sökebilirseniz,onu da oraya takabilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
askerde aldığım halen cüzdanda duran aralık içinde kullanımı bitecek olan bakire 100 köntür telefon kartımı bu iş için kullanabilirim sanırım ;Dhem manevi değeri olur ara sıra nostalji yaparım kendimce bakıp karta ;Dbenim arabada kemer dahi yok neyin hesabını yapıyorsak artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow
Oktay
Passat cc gold coast
|
Helel olsun Abdullah  Bende aracı ilk aldığımda aksesuarcıdan aldığım (bedava) kemer kilidini kullandım ve bir çok araba sahibine tavsiye ettiğim gibi 2004 corolla yada (eski aracım) taktım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
emniyet kemerini kullanmak kendi sağlımız için önemli arkadaşlar.bence üşenmeyip kemerimizi takalım.adamlar böyle bir özelliği araca koymaya üşenmemişlerse sizde takmaya üşenmeyin.sevdiklerimizi hatırlayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|