Gümrükte olan beğendiğimiz ve paylaşmak istediğimiz araçları burada paylaşalım lütfen...Her araba için ayrı konu açmayalım... Açılış benden olsun 1999 model Passat 1.8 SATISA ESAS BEDEL YTL:10.801,00 TEMINAT TUTARI YTL:1.080,10
BURSA GÜMRÜĞÜNDE 1985 MODEL GOLF CABRİO VAR İLGİLİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE .
1, Satış tarihi 04,03,2008 ihaleye çıkış fiyatı 3,300-YTL 2, Satış tarihi 07,03,2008 ihaleye çıkış fiyatı 2,475-YTL 3, Satış tarihi 11,03,2008 ihaleye çıkış fiyatı 1,650-YTL
NOT ; Bu fiyatlar vergisiz fiyatıdır. Daha tetaylı bilgi almak için www.tasis.gov.tr den bilgi ala bilirsiniz.
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..! HERŞEY VATAN İÇİN
arkasına dikkatlı bakarsanız turbo yazıyor tabi ne kadar doğru ne kadar yalnış onu bilemeyiz ama bakmak lazım içine dışına yatan araba olduğu için resimden bakmayla olmuyor.
1-Kırmızı kutu içine aldıklarımı tıklayın ( sırayla ) 2- Bir numaralı bölge seç yerinden istediğiniz bölgeyi seçin ve İkinci numaralı yerden seçdiğiniz bölgenin şubelerini seçersiniz . ( ben genel de orayı kullanmıyorum gerek yok ) bölgeyi seçtikten sonra Üç numaralı yeri tıklayıp gönderin 3- Üç numaralı yani gönderi tıkladığınızda karşınıza satıştaki araçların listesi çıkar eğer seçtiğiniz bölgede satış yoksa boş sayfa çıkar. NOT; Ben burda ANKARA bölgesini seçtim.
Arkadaşlar kafanıza takılan bir soru olursa herzaman sora bilirsiniz
sedat bu vergi falan kafamı karıştırdı. sana sorum 1.9 hacimli 10000ytlye açık artırmayla aldığımız aracın bize herşey dahil toplam maliyeti ne olur kaba taslak? (araca yapılacak masraf haric kaporta boya vs)
When you drive a Golf IV the world look so different.
vergi+ötv filen herşeyi içinde %230 a geliyor. vergisi motor hacmine göre değişiyor yani araç 10,000X2,30= 23,000 YTL ye gümrükten çıkıyor plaka ruhsat hariç 750 YTL de öyle de 23,750 YTL .