bence modeli belli çünkü geçenlerde d.bakır dicle otomotivden satış temsilcileri geldi golf üzerine konuşuyorduk adamlara sordum Yeni golf kasası bellimi diye adamlar belli olup olmadığı hakkında bilgi vermezler bize dedi model belli olsa bile vw satış noktalarına söylemezler yasaktır hatta yeni kasa geliyor diye son kasalarda kampanya yapıyorlar sık sık onlarıda eritmeden piyasaya sürmezler dediler.
Daha sıradışı bir tasarıma kavuşması beklenen yeni Golf, önceki nesilde olduğu gibi sade çizgilerle şekillendirilmiş...
Yeni Golf’ün en dikkat çekici kısmını ise motorları oluşturuyor. Yeni geliştirilen 1.6 litrelik benzinli ve dizel motorları kullanacak olan Golf’ün 1.2 litrelik başlangıç seviyesi modelinin olacağı da gelen bilgiler arasında.
Ya arkadaşlar bunlar birazda almanyada Golf tutkunları için yapılmış ön calışma diyorlar tüketiciden nasıl tepki alır kurnaz adamlar. Golf VI piyasaya cıkmasına uzun zaman var bence bu cizgilerde olmayacak yeni Golf VI.
Ya arkadaşlar bunlar birazda almanyada Golf tutkunları için yapılmış ön calışma diyorlar tüketiciden nasıl tepki alır kurnaz adamlar. Golf VI piyasaya cıkmasına uzun zaman var bence bu cizgilerde olmayacak yeni Golf VI.
gazetelerde resmi olarak açıklandı golf VI bu malesef.
serhat arkadasimizin dedigi gibi ekim ayinin ortasina dogru pisaya cikacak, modelde manimelankolipisin eklemis oldugu resimlerdekinin aynisi olacak. bende vwnin almanyadaki internet sitesinden arastirmistim, hatta burada(almanyada) otomobil dergilerinde tanitimlari yapilmaya basladi.
serhat arkadasimizin dedigi gibi ekim ayinin ortasina dogru pisaya cikacak, modelde manimelankolipisin eklemis oldugu resimlerdekinin aynisi olacak. bende vwnin almanyadaki internet sitesinden arastirmistim, hatta burada(almanyada) otomobil dergilerinde tanitimlari yapilmaya basladi.
ekim ayında almanyada çıkarda türkiyede nezaman satışa sunulur ¿ aynı zamanda olacağını tahmin etmiyorum ama