Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 12, 2008, 06:25:25 ÖÖ
58351 Mesaj 3374 Konu Gönderen: 2927 Üye
Son üye: DeLiTaY_06
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Otomobil Forumu  |  Genel  |  EKO66 YAKIT EKONOMİ SİSTEMLERİ
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: EKO66 YAKIT EKONOMİ SİSTEMLERİ (Okunma Sayısı 726 defa)
gökhan0640

Üyelik Bilgileri
Ynt: EKO66 YAKIT EKONOMİ SİSTEMLERİ
Yanıtla #15 : Nisan 22, 2008, 10:11:30 ÖÖ

"Ama burada senin yaptığın şartlanma yani piskolojik bir olay. Kendini ve konuyu okuyanları bu sistemnin iş göreceğine sürekli tekrarlayarak inandırıyorsun Smiley "

Bakınız ben sadece ürünü satanların iddasını buraya aktardım ve bana çok mantıklı geldi. Psikolojik olarakta şartlanmadım. Sadece cihazın özelliklerini aktardım. Ve gerçekten işe yarayabileceğini düşünüyorum. Ama körü körüne de işe yara demiyor ve kullananların görüşünü alarak bunu söylüyorum.

Avusturya başbakaının çağırma olayına gelincede. Yarın bir mercedesin bir bmw nin bunu takmayacağını bilemessiniz. Emin olun ilerki senelerde o yüksek ve güçlü motorlu alman araçları bu ürünleri araçlarına fabrika çıkışı takacaklar. Bir bu gerçekleşecek , ama bunun adı EKO66 olur, ama EUROECONOMI mi olur bilemem , ama olur. Ben raporlaını inceyeyince beni %50 ikna etmişti kullanalarla göürebilme fırsatım oldu, artık %100 eminim. Bana  sen psikoojikmen şartlanmışsında deseniz reklamda yapıyorsun deseniz. Ben DÜNYANIN EN PAHALI AKARYAKITINI KULLANAN 70 MİLYONUN BİR FERDİYİM FAYDALI OLACAKSAKİ OLDUĞUNA KANAATİM VAR BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. 

Herkese yorumlarından dolayı teşekkürederim.

ramcho®

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #16 : Nisan 22, 2008, 10:34:21 ÖÖ

Bak ramço burası bir bilgi paylaşım sitesi ben ürünle ilgili bilgilerimi yazdım. Sizede önerilierinizi sordum. Jetta konusuna gelince rahatsızlık duyduysan benim konularıma cevap yazmazsın yada okumazsın. Ben reklam falan yapmaya çalışmıyorum. Zaten öğrenciyim ne rekram yapacam. Fsı veTSI yeni çıkmış motorlar bende bir wosvagen forum sitesi olan bu siteye üye oldum ve bu motorlar hakkında bilgi sahibi olmak istedim. Ayrıca EKO66 sistemi hakkındaki yorum ve düşüncelerinizi almak istedim. Rahatsızlık duyduysan cevap yazmazsın olur biter.

BU arada halil bey bende sizin gibi düşünüyorum eko66 firması bu ürünü dünyada ilk ve tek yapan firma olduğunu belgelerle kanıtlamış dediğiniz gibi devir teknoloji devri.

EKO66 YAKIT EKONOMİ SİSTEMİNİİN MUCİDİ  TALAT MOLLAOĞLUNU AVUTSURYA BAŞBAKANI ÜLKESİNE ÇAĞIRMIŞ. DUYURULURR

senin istediğin konuda yazı yazma fikir belirtme özgürlüğün olduğu kadar benim de fikrimi söleme hakkım vardır...jetta konusunda rahatsızlik duymam sonuçta para senin araba benim ben istediğim fiyatı sölemekle özgürüm sende alıp almamakla özgürsün..
eko 66 bilmem neyine gelecek olursak....2000 cc 11 lt yakan bir aracın 4,9lt ye düşürülmesini sağlayan!!! bu firma neden bunu fabrikalara satmıyorda el altından reklamlarla bi şeyleri yapmaya çalişiyor?ve ya benim sana reklam yapıyosun dememde ki amaç ürün sanki seninmiş gibi foruma lanse etmendir...bu beni rahatsız etti....o zman gider alırım f430 takarım eko 66 100 km de 25 lt yakan arabam 10 lt yakıt yakar performansım da artar mis gibi tüplü olmayan ama tüpten az yakan benzinli bir ferrarim olur...bu tarz konular bu tür forumlar da çok tartışıldı..eğer böyle bir sistemin gerçekliği benimsenmiş olsaydı şimdi çoğu fabrika bu sistemi uygulamiş olurdu....

ramazan buran

mcsahan
Mete ŞAHAN

her türlü izolasyon işleri itinayla yapılır

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #17 : Nisan 22, 2008, 11:34:42 ÖÖ

forum kurallarımıza göre, mesajlarınızda büyük harfler kullanmayınız. Aksi taktirde silinecektir.
iyi günler

VW MkII GOLF GTI 1,8 16V
Halil Kara

Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #18 : Nisan 22, 2008, 12:51:42 ÖS

arkadaşlar lutfen komik olmayalım yaaa, Hp ler havada uçuşuyoru yok böyle bir olay ya, o zaman www.vwtr.net stickeri yapıştıran her aracın motorundada 5 hp artıyor... Zaten HP arttırmak bu kadar basit bir olay...

Yorum yapmıyorum daha, İsteyen 2 sticker yapıstırsın kafadan 10 hp  Evil  Grin Grin Grin

Grin
Ben 10 tane istiyorum.Ama bak stickeri yapistirdiktan sonra dyno ya girerim guc artisi saglanmazsa her yerde vwtr yi protesto ederim ona gore Smiley

gökhan0640

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #19 : Nisan 23, 2008, 12:11:48 ÖÖ

sayın ramazan buran bu ürüne neden bu kadar karşı çıktığınıza bir anlam vermiş değilim. Bu ürün dünyada ilk ve tek yani eşi benzeri yok. Neye mütakiben bu sözleri söylüyorsunuz anlamış değilim.  Huh?

nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

Başın sağolsun Tuna abim...

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #20 : Nisan 23, 2008, 01:28:30 ÖÖ

sayın ramazan buran bu ürüne neden bu kadar karşı çıktığınıza bir anlam vermiş değilim. Bu ürün dünyada ilk ve tek yani eşi benzeri yok. Neye mütakiben bu sözleri söylüyorsunuz anlamış değilim.  Huh?

tamam ispatla gökhan bey

15 Ay 459 gün 11016 saat 660.960 dakika 39.657.000 saniye

askerlik geldi......

Tekdirle ustlananın sonu takdir tekdirle ustlanmayanın sonu kötektir...
volksport
Volksport - Eralp

Otomobili: 6N 1.6 75ps

34 VE 6241

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #21 : Nisan 23, 2008, 02:02:38 ÖÖ

ben benzinli maket aracıma düşünüyorum şahsen...  RC turnuvalarında işe yarayabilir...  Evil

gökhan0640

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #22 : Nisan 23, 2008, 02:51:26 ÖÖ

tamam ispatla gökhan bey

ben ne ıspatlayacam be .. adam zaten ıspatlamış. ister inan ister inanma adama bak Grin Grin Grin eko66yakıt ekonomi sistelmelrindeki linke gir ıspat oradadır.

G60
GTI 16V

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #23 : Nisan 23, 2008, 09:54:02 ÖÖ

Hiç karışmadan dışardan mesajlarını inceledim, ya bunun satıcısısın, ya da başka türlü bir karın var apaçık belli ettin arkadaşım. Başka forumlarda kendine müşteri bul.

Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: